Max 3500 tl dokanmatik laptop önerisi ((:

Furkan3596

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar;
Bilgisayarda çok fazla
*film ve yabancı dizi izleyen
*şarkı dinleyen
*artık çok daha kalite oyunlar oynamayı hedefleyen biriyim.Ha bide sosyal medya var.
Max 3500 lira bütçem var.Hem şöyle ekran kartı iyi bişey olsun istiyorum hemde dokanmatik olsun istiyorum.(normal touchscreen bi notebookta olabilir ama gönlümden geçen ince tasarımlı yarıtablet-ultrabook tarzı..)
Ama ikisini biarada bulamadım.ekranı dokunmatik laptopların ekran kartları hep leş bkz:Intel HD Graphics 4000-4400 :(:(
şu modele hasta kaldım ama dokunmatik değil bi tavsiye lütfen >>>http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9733
OLABİLİYOSA BİDE 3D SÜPER OLUR :\

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba

Bu yıl düzenlenen computex bilgisayar fuarında ultrabook ve yüksek donanıma sahip modeller tanıtılmıştı ancak bunlar henüz piyasaya sürülmedi. Ülkemize de her zamanki gibi geç gelecekler. Fiyatları da bir hayli yüksek olur. Gösterdiğiniz model gayet iyi, Günümüz oyunlarının hepsini high ayarlar da oynatır, diğer ihtiyaçlarınızı da karşılar.

Furkan3596

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle ilgilendiğiniz icin cok tesekkurler..
Yani max 3500 tlye alabilecegim en iyi laptop bu mu?
Alternatif varsa onerir misiniz.Ultrabook bile olmasa dokunmatik olayi icimde bi upte kaldi :D bide bi yakinim Almanya ya gidiyo ordan getirtsem daha ucuza gelir mi? Simdiden tesekkurler ((: