o paraya 2.el almanı öneririm s9 yada bulursan s9+ işini görür bence yada note 8Dostlar iyi forumlar 2200TL bütçem var. Daha fazla çıkamam. Önerileriniz nelerdir?
Vatan şart.
GM20 PRO var aklımda şuan. Sizce alınır mı? Günlük işler için kullanacağım.
Poco M3 veya Redmi 9 işinizi görür bence.Dostlar iyi forumlar 2200TL bütçem var. Daha fazla çıkamam. Önerileriniz nelerdir?
Vatan şart.
Bak bakalım kaç tlPoco M3 veya Redmi 9 işinizi görür bence.
Hem vatan çok pahalı hem de dediğim telefonların 2si yok Vatan da yani stok bitmiş.Arkadaşlar Vatan şart. 2200TL bütçem var.
Tcl 10L öneririm. Bu arada konuya ismimi etiketleyen arkadaşa teşekkür ederim.Dostlar iyi forumlar 2200TL bütçem var. Daha fazla çıkamam. Önerileriniz nelerdir?
Vatan şart.
Hocam sorun değil o kadar aşsın. Kredi ile olduğu için Vatan şart. Teknosa da olabilir.Hem vatan çok pahalı hem de dediğim telefonların 2si yok Vatan da yani stok bitmiş.
Başka telefonlara baktım vatan en az +300tl pahalı bütçeni aşıyor.
Hocam işlemcisi kötü diyenleri duydum?Tcl 10L öneririm. Bu arada konuya ismimi etiketleyen arkadaşa teşekkür ederim.
Güzel mi?TCL 10L kardeşime aldım 1 ay önce
O fiyata güzel fırsatın varsa gidip vatandan inceleyebilirsin ekranı çok iyi, oyunlarda kasma donma yapmıyor, kamerası idare eder şarjı iyi gidiyor ufak yazılım hataları var sadece onlarda göze batan seyler değilGüzel mi?
Anladım ancak yazılımsal problemler ciddi mi? Yani devamlı olan kasma donma vb. şeyler mi?O fiyata güzel fırsatın varsa gidip vatandan inceleyebilirsin ekranı çok iyi, oyunlarda kasma donma yapmıyor, kamerası idare eder şarjı iyi gidiyor ufak yazılım hataları var sadece onlarda göze batan seyler değil
Kesinlikle kasma donma olmuyor ciddi seyler değil mesala oyun oynarken bazen alt bardaki navigasyon tuşları kaybolmuyor yeniden gir çık yapımca tam ekran oluyor oda bazen herzaman olmuyorAnladım ancak yazılımsal problemler ciddi mi? Yani devamlı olan kasma donma vb. şeyler mi?
Vatan şart derken ?Dostlar iyi forumlar 2200TL bütçem var. Daha fazla çıkamam. Önerileriniz nelerdir?
Vatan şart.
Tamam ama o da bir zamandan sonra sıkıntı yapmaya başlar bence.Kesinlikle kasma donma olmuyor ciddi seyler değil mesala oyun oynarken bazen alt bardaki navigasyon tuşları kaybolmuyor yeniden gir çık yapımca tam ekran oluyor oda bazen herzaman olmuyor
Vatan şart işte. Vatan'dan almak zorundayım.Vatan şart derken ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam ama o da bir zamandan sonra sıkıntı yapmaya başlar bence.
Hmm anladım oyun oynanmayacak ya zaten.Kesinlikle kasma donma olmuyor ciddi seyler değil mesala oyun oynarken bazen alt bardaki navigasyon tuşları kaybolmuyor yeniden gir çık yapımca tam ekran oluyor oda bazen herzaman olmuyor
TCL10L önerenlere katılıyorum güzel telefon.Vatan şart işte. Vatan'dan almak zorundayım.
Hmm anladım oyun oynanmayacak ya zaten.
Bence sıkıntı olmaz çünkü güncelleme ile halledilirVatan şart derken ?
Tamam ama o da bir zamandan sonra sıkıntı yapmaya başlar bence.
Hocam TCL alacağım herhalde.TCL10L önerenlere katılıyorum güzel telefon.
https://www.teknosa.com/realme-c15-...VgrGO4k9MPgLJl5Tx2AaAozPEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
redmi note 8Dostlar iyi forumlar 2200TL bütçem var. Daha fazla çıkamam. Önerileriniz nelerdir?
Vatan şart.
O zaman fiyat baya bir artacak.Vatan şart işte. Vatan'dan almak zorundayım.
Hmm anladım oyun oynanmayacak ya zaten.