Max. 2200 TL'ye hangi telefon?

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefon alacağım ve 2200 lira gibi bir bütçem var daha fazla aşamam. Telefondan beklediğim özellikler;

-Batarya performansı çok iyi olsun

-Oyunlarda kasma, donma herhangi bir şey olmasın

-İlerde telefon yavaşlamasın

-Hem ön, hem arka kamerası kesinlikle iyi olsun

-Depolama alanı en az 32 gb olsun

-Güncelleme desteği hemen kesilmesin uzun sürsün

Evet arkadaşlar bu tam dediklerim bi telefonda bulmak zor olabilir ama buna en yakın 2200 TL bütçe ile siz hangi telefonu önerirsiniz?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Dedikleriniz bir telefonda olur da 2200 lira bütçede olmaz. Note 4'e bi bakın.

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dedikleriniz bir telefonda olur da 2200 lira bütçede olmaz. Note 4'e bi bakın.
Aslında Xperia Z5'ler çıkacak 2400'ü geçmez ise Z5'i düşünebilirim. Ama geçerse Z5 Compact'ta 2100 civarı olur o da düşünülebilir. Siz ne diyorsunuz?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Aslında Xperia Z5'ler çıkacak 2400'ü geçmez ise Z5'i düşünebilirim. Ama geçerse Z5 Compact'ta 2100 civarı olur o da düşünülebilir. Siz ne diyorsunuz?

Z5 2500 olur en az. Z5 compact daha iyi bir seçim olur. 720p ekranda snapdragon 810 coşabilir.

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Z5 2500 olur en az. Z5 compact daha iyi bir seçim olur. 720p ekranda snapdragon 810 coşabilir.
O zaman ilk alternatifim Z5 Compact olsun. Samsung'u hiç sevmem ama kamera ve tasarım konusunda S6 çok hoşuma gitti. Performansta da en iyi cihazlardan biri diyorlar ama klasik Samsung işte ram kullanımı falan yine fazla. Siz ne dersiniz bu telefon da düşünülebilir mi? Ve son olarak LG G4'de iyi gibi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
O zaman ilk alternatifim Z5 Compact olsun. Samsung'u hiç sevmem ama kamera ve tasarım konusunda S6 çok hoşuma gitti. Performansta da en iyi cihazlardan biri diyorlar ama klasik Samsung işte ram kullanımı falan yine fazla. Siz ne dersiniz bu telefon da düşünülebilir mi? Ve son olarak LG G4'de iyi gibi.

Ben S6 kullandım. Almanızı tavsiye etmem. Performansına diyecek bir şey yok da çok ısınıyor. Tutulmuyor. Batarya performansı çok iyi değil. 2k ekran ve mobil veri şarjı baya sömürüyor. G4 almayı düşünüyordum ben de. Problemli cihazlardı. Dokunmatiğinde problem vardı. Bataryası çok iyi değildi. G4'e bulaşmayın. Z5 compact daha iyi.

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben S6 kullandım. Almanızı tavsiye etmem. Performansına diyecek bir şey yok da çok ısınıyor. Tutulmuyor. Batarya performansı çok iyi değil. 2k ekran ve mobil veri şarjı baya sömürüyor. G4 almayı düşünüyordum ben de. Problemli cihazlardı. Dokunmatiğinde problem vardı. Bataryası çok iyi değildi. G4'e bulaşmayın. Z5 compact daha iyi.
Hocam her şey için çok teşekkürler. Z5 Compact biraz küçük kalın gibi geliyor bana ama yine de bi gidip görmek gerek. Gerçi ondan hariç alacak bir telefon olduğunu sanmıyorum. Çok sağolun :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam her şey için çok teşekkürler. Z5 Compact biraz küçük kalın gibi geliyor bana ama yine de bi gidip görmek gerek. Gerçi ondan hariç alacak bir telefon olduğunu sanmıyorum. Çok sağolun :)

Rica ederim. Z5 compact diğerlerinden daha güncel bir telefon zaten. Note 4 güzel bir telefon da Samsung fişini çeker onun da. Sony android de en uzun güncelleme veren marka.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Sony z5c 1800-2200 tl arasi olur. sony z5 i tam incelemeden kamera konusunda birsey diyemem ama. zamanla yavaslama olmaz. Guncelleme desteginde sony suan cok iyi. Batarya konusunda zaten ovguler alan bir marka. Yani cogu kriterinize uyuyor. Birtek kamera performansini bilmiyoruz. Onuda gelince gorucez. Eger zamaniniz varsa z5 ailesini bekleyin derim kamerasi guzel ise alinir bir model.

Ote yandan hali hazirda satisi bulunan modellerden max 2200 tlye samsung note 4 iyi bir urun. bataryasi iyi bir performans sunuyor. Kameralari oldukca iyi. 32gb Dahili hafizasi. Guclu bir islemcisi var. guncelleme konusunda guncelleme aliyor ama gec aliyor bu bir gercek. 1800 - 2000 tl arasi bulunabiliyor.

Bu fiyata samsung s6 alabilirsiniz. islemci, kamera olarak note 4 un bir tık onunde. Cok bir fark yok. Ama bataryasi kotu. Guncellemeyi note 4 de soylemistik.1900-2200 tl arasi bulunabiliyor.

Samsunglar disinda lg g4 alabilirsiniz.
1800-2000 tl arasi bulunabilen cihaz cok iyi bir kamera performansi sunmakta. 3000 mah ile ortalama bir pile sahip ne cok iyi ne kotu. lg guncelleme konusunda bir sorun yasamiyor suan. performans olarak note 4 gibi bir islemci performansi sunuyor.

bu fiyat bandinda beklentilerinize gore size onerebilecegim modeller bunlar. Ben sizin yerinizde olsam z5 ailesini beklerim kamerasi iyi olursa z5lerden birini alirim begenmezsenizde note 4 alirdim.

reyonidas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes sana z5 cok fazla uyuyor.Batarya olarak iyi gsmarena camera testinde s6 ve ıp6 yı tokatlıyor bariz olarak bu sefer iyi yapmıslar kamerayı.Gece cekimi o kadar iyi olur mu bilmiyorum ama z5 2500 den her turlu alınacak cihaz olur bekle derim biraz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Telefon alacağım ve 2200 lira gibi bir bütçem var daha fazla aşamam. Telefondan beklediğim özellikler;

-Batarya performansı çok iyi olsun

-Oyunlarda kasma, donma herhangi bir şey olmasın

-İlerde telefon yavaşlamasın

-Hem ön, hem arka kamerası kesinlikle iyi olsun

-Depolama alanı en az 32 gb olsun

-Güncelleme desteği hemen kesilmesin uzun sürsün

Evet arkadaşlar bu tam dediklerim bi telefonda bulmak zor olabilir ama buna en yakın 2200 TL bütçe ile siz hangi telefonu önerirsiniz?
eğer bulabilirsen note 5 e bak bulmazsan g4 ve s6 ya bak derim kardeş...