Max 2000 TL bütçe

ScOguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 bin TL yi aşmıycak şekilde beni ileridede idare edicek bişey arıyorum (lise 2 yim suan üniversitede kullanayım istiyorum) Şuan en fazla oynadıgım oyun LOL tabi cihaz iyi olunca oyunlar ileri gider önerileriniz nelerdir?

ScOguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bimeks teknosa mediamarkt vatan gibi bi sorun olunca direk götürebiliceğim biyer istiyorum msi'de fazla bilgim yok bu yerlerden olabilirse daha iyi olur benim için ve vatanın hafta sonu indirimi falan oluyordu 2.061 olan bilgisayar o zaman ne kadar olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Linkteki lenovonun ekranına olumsuz yorum yapmışlar ne düşünüyosunuz

Biraz daha araştırma yaptım lenovo üzerine ekranda bi problem olmadıgını söylüyorlar ilgimi çekti açıkcası ekranda dokunmatik sanırım bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bimeks teknosa mediamarkt vatan gibi bi sorun olunca direk götürebiliceğim biyer istiyorum msi'de fazla bilgim yok bu yerlerden olabilirse daha iyi olur benim için ve vatanın hafta sonu indirimi falan oluyordu 2.061 olan bilgisayar o zaman ne kadar olur

Linkteki lenovonun ekranına olumsuz yorum yapmışlar ne düşünüyosunuz

2000 Liraya kadar düşer.

Yorumlara şimdi baktım ekran konusunda şikayet var. Bütün laptoplar LED panel kullanıyor, IPS panelli laptoplar yeni çıkmaya başladı, Şu an ülkemiz de sadece asusun üst seviye bir laptopunda var. Orada ki kullancılar herhalde ilk defa laptop kullandıkları için gözlerine öyle gelmiş :)

Bunu alın. Bu modelin i7 işlemcili olanı da var ancak vatan bilgisayar da satılmıyor. Oyunlar da i7 bu işemci arasında en fazla 3-4 FPS fark olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/cx61...6-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

ScOguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım olarak msi biraz ilgimi çekmedi lenovo mu msi mi dersek neden şimdi msiye döndük pek anlayamadım :D

WindowsUzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Laptop alma oyun felan oynuckamısın teknolojide geri kalırsın Masaüstü dene bence :)

ScOguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Masaüstü bilgisayarım var zaten en fazla oynadıgım oyun LOL biraz daha rahatlık için laptop düşünüyorum

basbelası' yani lenovo alınır mı alınmaz mı son karar nedir

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Masaüstü bilgisayarım var zaten en fazla oynadıgım oyun LOL biraz daha rahatlık için laptop düşünüyorum

basbelası' yani lenovo alınır mı alınmaz mı son karar nedir

Alınır, Oyunları medium bazılarınıda high ayarlar da oynatır.

ScOguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 bin TL verip mediumda oyun mu oynıycam yani :D

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bende aynı fiyat aralğındaydım lenovo z710 aldım daha oyun filan yüklemedim ama yüklediğim zaman bilgilendirirm lol ü high ayarda kaldırır diye tahmin ediyorum bide lenovo z710 bak derim

ScOguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
babam pek sıcak bakmıyor :) i5 al falan diyor fiyatı düşürme taraftarı LOL benim i3 te bile yüksekte lol yani bi belirteç değil şuan için tabiki highta oynarız :D