Max 1600 tl oyun pc si

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sky.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Sky.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ilk kasa hoşuma gitti onu alıp hdd'den kısacağım 500 gb alacağım teşekkürler

arkadaşım bf3 de ultra da oynamaktan bahsediyoruz ekran kartları berbat

Sky.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dandik işte arkadaşım onun yanında bu toplama pc 10 katıdır hdd bile 5400rpm ekran kartı desen berbat nesi iyi ram ve işlemci , kısaca çöp.

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman benim notebook yetiyor :D ama masaüstü istiyorum ayrı bir zevk :D
Masaüstündeki zevk hiç birinde yok :D Bir kaç gün laptopda takıldımda bende aslında 18 gün kadar işin ucunda yatmak olmasa hiç takılcağım yoktu bide psu'nun yandığı gune denk gelmıştım :D

Sky.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Masaüstündeki zevk hiç birinde yok :D Bir kaç gün laptopda takıldımda bende aslında 18 gün kadar işin ucunda yatmak olmasa hiç takılcağım yoktu bide psu'nun yandığı gune denk gelmıştım :D

evet oyun için alacağım notebook 3500 tl falan bu önerilen sisteme bedel neden fazla ödeyeyim ki ? neden ısınma sorunu olsun ki

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet oyun için alacağım notebook 3500 tl falan bu önerilen sisteme bedel neden fazla ödeyeyim ki ? neden ısınma sorunu olsun ki
Masaüstü iyidir orda haklısın önerilenler şuan 3500 tl dedigin laptopdan iyidir ordada haklısın.Bide laptoplara fazladan fan takılabiliyor artık plastiği bırakıyolar yavaş yavaş ısınma sorunları yüzünden heralde :D.

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim güç kaynağı yeterli. Sen kasa, HDD ve DVD'den kıs. Eski kasanın DVD'sini yeni kasana tak. :) Kıstığın para yaklaşık 150 TL oluyor. O paraya da ya SSD ya UPS ya da işlemcini upgrade et senin için en mantıklısı. :)

Sky.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim güç kaynağı yeterli. Sen kasa, HDD ve DVD'den kıs. Eski kasanın DVD'sini yeni kasana tak. :) Kıstığın para yaklaşık 150 TL oluyor. O paraya da ya SSD ya UPS ya da işlemcini upgrade et senin için en mantıklısı. :)

Yeni Sistemi Konu Olarak Paylaştım Ordan Bakıp Yorumla Son hali :D