MAX 150 TL Fare Önerisi

tt3gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, benim farem bozuldu ve yeni bir tane almak istiyorum. Maksimum 150 TL ödeyebilirim, daha altı da olur. Bu arada oyuncu faresi olursa güzel olur. Aradığım özellikler: Otomatik tıklama güzel olur, "Turbo fire" gibi. 10 CPS yapan Auto tıklama. Bir de solunda 2 düğme oluyor, onları ayarlamayı pek beceremedim eski faremde. Bunda kolay olursa güzel olur (Driver bulmak). Işıklı olması falan çok da önemli değil açıkçası.

tunahanozenir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Logitech g300s şiddetle tavsiye ederim driver kolay bulunuyor kullanması kolay ve cidden çok iyi yaklaşık olarak 2 sene kullandım sorun çıkarmadı sonra da 402 versiyonuna geçtim aktif olarakta kullanıyorum 402 yaklaşık 3 senedir

tt3gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitech g300s şiddetle tavsiye ederim driver kolay bulunuyor kullanması kolay ve cidden çok iyi yaklaşık olarak 2 sene kullandım sorun çıkarmadı sonra da 402 versiyonuna geçtim aktif olarakta kullanıyorum 402 yaklaşık 3 senedir
Teşekür ederim sanırım alacağım. Peki tuşlara neler atayabiliyoruz bilgin varmı?Ve ya otomatik tıklama falan atayabiliyormuyuz? İyi bayramlar bu arada

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Rampage shine 10000dpi, şuan kullanıyorum ve gerçekten çok iyi.

tunahanozenir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Teşekür ederim sanırım alacağım. Peki tuşlara neler atayabiliyoruz bilgin varmı?Ve ya otomatik tıklama falan atayabiliyormuyuz? İyi bayramlar bu arada
İyi bayramlar tabiki macro yaparak yapabilirsiniz driveri yükledikten sonra internette araştırma yaparsan bulursunuz zor değil tuşlara herşeyi ataya biliyosunuz

tt3gamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0