Max. 1100-1200 TL'ye telefon önerisi

beyazakrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet beyler başlıktada dediğim gibi 1100 1200 tl ye alabileceğim en iyi telefon hangisidir? Ekranının büyük olması önemli benim için, internet falanda sık sık kullanıcam.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Samsung Galaxy S plus, LG optimus black, HTC Desire S

beyazakrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler birde bu android sürümlerini güncelleyebiliyoruz değilmi hep aynı kalmıyor?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
android sürümleri güncellenebiliyor. asıl soruna gelince lg optimus black tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletim sistemi var 2.3 için çalışmalar sürüyor yani yakında güncelleme alması bekleniyor. ekran boyutu 4". ekran geçişlerinin hızı, ekranın parlaklık oranı gayet iyi. zaten nova diplay ekran kullanıyor. tasarımı gayet şık. 5mp kamerası var yüksek kalite kareler yakalanabiliyor. 2mp ön kamera mevcut. fiyatı 900 tl civarında. bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone modellerinden bir tanesi.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Galaxy S2 denklemeye çalış olmadı bütçeni biraz arttır. Kesinlikle pişman olmazsın. Cutsom rom desteği de oldukça yeterli. Şuan Android 2.3.5 ile kullanıyorum. Gerçekten çok hızlı ve sorunsuz bir cihaz.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
optimus black iyidir ama güncelleme konusunda sıkıntı var. uzun süredir 2.3 bekleniyor ama hala bir gelişme yok. sanıyorum güncelleme yapılmayacak

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
optimus black iyidir ama güncelleme konusunda sıkıntı var. uzun süredir 2.3 bekleniyor ama hala bir gelişme yok. sanıyorum güncelleme yapılmayacak

hocam bu karamsarlığı yaşamakta haksız sayılmazsın ama ben şöyle düşünüyorum bu adamlar bu kadar smartphone modeli çıkarttı ve çıkartıyor. misal optimus black ve optimus 3d var piyasada ve daha bir çok model çıkacak görünüyor. bunların hepsi için güncelleme çıkacaktır. bu adamlar güncelleme çıkartmama gibi bir riske girmezler diye düşünüyorum. bu kadar cihazı boşa üretmediler herhalde. mesela araştırdığım kadarıyla optimus 3d için bu yakın zamanda bir güncelleme gelecekmiş. optimus black için de gelecektir. ha biraz hatta bayağı geç kaldılar ama bu kadar fazla kullanıcı olan bir cihazı android 2.2 froyo sürümünde brakırlarsa bu sonraki modellerin satışı için sıkıntı yaratır kendilerine. bu yüzden er yada geç çıkacaktır diye düşünüyorum.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
hocam bu karamsarlığı yaşamakta haksız sayılmazsın ama ben şöyle düşünüyorum bu adamlar bu kadar smartphone modeli çıkarttı ve çıkartıyor. misal optimus black ve optimus 3d var piyasada ve daha bir çok model çıkacak görünüyor. bunların hepsi için güncelleme çıkacaktır. bu adamlar güncelleme çıkartmama gibi bir riske girmezler diye düşünüyorum. bu kadar cihazı boşa üretmediler herhalde. mesela araştırdığım kadarıyla optimus 3d için bu yakın zamanda bir güncelleme gelecekmiş. optimus 3d için de gelecektir. ha biraz hatta bayağı geç kaldılar ama bu kadar fazla kullanıcı olan bir cihazı android 2.2 froyo sürümünde brakırlarsa bu sonraki modellerin satışı için sıkıntı yaratır kendilerine. bu yüzden er yada geç çıkacaktır diye düşünüyorum.

Nokia'yı bu yüzden seviyordum.. Kullandığı yazılımı destekleme üzerine üstüne yok.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
hocam bu karamsarlığı yaşamakta haksız sayılmazsın ama ben şöyle düşünüyorum bu adamlar bu kadar smartphone modeli çıkarttı ve çıkartıyor. misal optimus black ve optimus 3d var piyasada ve daha bir çok model çıkacak görünüyor. bunların hepsi için güncelleme çıkacaktır. bu adamlar güncelleme çıkartmama gibi bir riske girmezler diye düşünüyorum. bu kadar cihazı boşa üretmediler herhalde. mesela araştırdığım kadarıyla optimus 3d için bu yakın zamanda bir güncelleme gelecekmiş. optimus black için de gelecektir. ha biraz hatta bayağı geç kaldılar ama bu kadar fazla kullanıcı olan bir cihazı android 2.2 froyo sürümünde brakırlarsa bu sonraki modellerin satışı için sıkıntı yaratır kendilerine. bu yüzden er yada geç çıkacaktır diye düşünüyorum.

doğrusu çok önemli değil şu an. pek ihtiyaç olmuyor 2.3'e ama olsaydı fena olmazdı. öte yandan 2.3 gelse bile 2.4 çıktığında aynı hızda güncellemelerinden endişe ediyorum.

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone 3gs verelim 0 dolar sadece hat ile konustugunu oduyosun.:)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
doğrusu çok önemli değil şu an. pek ihtiyaç olmuyor 2.3'e ama olsaydı fena olmazdı. öte yandan 2.3 gelse bile 2.4 çıktığında aynı hızda güncellemelerinden endişe ediyorum.

evet ben de onu diyorum ya şu anda android 2.2 froyo sürümü yetiyor kullanıcıya. optimus black bu haliyde de en iyi smartphone modellerinden bir tanesi fakat bu 2.3'ün gelmemesi gerektiği yada daha da gecikmesinin sıkıntı yaratmayacağı manasına gelmiyor. ne diyeyim umarım benim düşündüğüm gibi olur da mahcup etmez bizi lg.

beyazakrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler sağolun, bütçemi biraz daha artırabilirim fakat aklıma yatan bi galaxy s2 var oda tam içime sinmedi birkaç ay daha bekleyebilirim almak için.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
beyler sağolun, bütçemi biraz daha artırabilirim fakat aklıma yatan bi galaxy s2 var oda tam içime sinmedi birkaç ay daha bekleyebilirim almak için.

Yokmu tanıdığın hacca gidecek kimse. ver 1000 Tl sana IPhone 4 getirsin. 10 tane galaxy s2 eder.

beyazakrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
metehan iphone un ekranı küçük geliyo bana nette falan çok işim oluyo büyük olması lazım ekranı.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
HTC HD2 vardı bende . Öneririm..