Max 11.000₺/12.000₺ RTX 2060 Laptop Tavsiyesi

Matrouk Bin Davoud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Bu fiyatlara RTX 2060 laptop bulmak mümkün mü? Monsterin ürünlerini görüyoruz fakat bir çok kişi ürünün soğutma sisteminin yetersiz olduğunu söylüyor. Sizin yorumlarını nelerdir ve bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz laptoplar nelerdir. 1660 ti ye düşürmek mantıklı mı bütçe açısından?

Matrouk Bin Davoud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Evet bu ürünü gördüm fakat yorumlarda gördüğüm bir olumsuz yorum bilgisayardan soğuttu.
Sizce bu nasıl?

PC Tek

Asistan
Reaksiyon puanı
267
Bu fiyatlara RTX 2060 laptop bulmak mümkün mü? Monsterin ürünlerini görüyoruz fakat bir çok kişi ürünün soğutma sisteminin yetersiz olduğunu söylüyor. Sizin yorumlarını nelerdir ve bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz laptoplar nelerdir. 1660 ti ye düşürmek mantıklı mı bütçe açısından?
Evet mümkün.
Şu videomu referans alıp bakabilirsiniz.

Matrouk Bin Davoud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Bende bu modeli gördüm diğer 2060 lara göre iyi gibi fiyat ama soğutma işi önemli siz monster mı kullanıyorsunuz
7/24 kullanmıyorum ama oyun oynamışlığım var, aynı özellikteki bilgisayardan düşük bir performans verir çünkü bunlar metal ile soğutuluyor. Bence monster en iyisi

Matrouk Bin Davoud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Evet mümkün.
Şu videomu referans alıp bakabilirsiniz.
Teşekkürler videoya baktım. Ekran kartı açısından monster daha mantıklı tabi fiyat performans açısından ama soğutmuyor gibi yorumlar gördüm sizin bir fikriniz var mı monsterın soğutması hakkında

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Bende bu modeli gördüm diğer 2060 lara göre iyi gibi fiyat ama soğutma işi önemli siz monster mı kullanıyorsunuz
Monsterlarda sanırım 2 fan var vakumlu soğutucu kullanırsan kötü olduğunu söylemişler iki laptoptada normal soğutucu alırsın soğutucu alırsın ama bence asus daha iyi bir marka

PC Tek

Asistan
Reaksiyon puanı
267
Teşekkürler videoya baktım. Ekran kartı açısından monster daha mantıklı tabi fiyat performans açısından ama soğutmuyor gibi yorumlar gördüm sizin bir fikriniz var mı monsterın soğutması hakkında
O açıdan maalesef bir bilgim yok diyebilirim. Ben hp kullanıyorum. Ama soğutucu ile kullanılabilir.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Evet bu ürünü gördüm fakat yorumlarda gördüğüm bir olumsuz yorum bilgisayardan soğuttu.
Sizce bu nasıl?

Bu fiyatlarda alacağın her üründe olumsuz bir taraf olacak. Onun kaçarı yok. Olmayanlar 15K seviyesinden başlıyor. TUF modelinde Ryzen 4800H olmasına rağmen, adamların saçma termal tasarımından dolayı işlemci biraz ısınıyor. Ondan dolayı performansı düşse de yine de 10750H'den iyidir. RTX 2060 bildiğimiz 2060 zaten. Monster'ın o kasası alınmaz bu arada. Hadi 2060'ı geçtim de 10750H için tek egzoz çıkışı yeterli değil. Mutlaka yanlardan da soğutulması lazım o işlemcinin. Boşuna fiyatı o kadar uygun değil yani.