Mavi Switch Klavye Mi? Kırmızı Switch Klavye Mi?

FerhatDurmus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bayram harçlığımla klavye almak istiyorum ama mavi switch ile kırmızı switch arasında kalıyorum sizce hangisini seçmeliyim?

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar bayram harçlığımla klavye almak istiyorum ama mavi switch ile kırmızı switch arasında kalıyorum sizce hangisini seçmeliyim?
Hnagi oyunları oynadığına bağlı değişir daha çok moba oynuyorsan blue fps türü oynuyorsan red tercih edin diyorlar fakat redin bile çok ses verdğini söyleyeyim. Blue switchin sesi kısa vadede mutlu edebilir ama uzun vadede kafa ütüleyedebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey daha ekleyeyim yumuşak istiyorsan red kullanırken bir geri bildirim biraz daha sert istiyorsan bluyu tercih edebilrisin.

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Kardeşim olayı çok kısa ve anlatıcı bir şekilde özetleyim.
Eğer Ben CSGO, ets2, minecraft gibi oyunları oynuyorum diyorsan (Bir kaç tuşa sürekli basılı tutulması gereken oyunlarda) Red switch almalısın
---
Eğer ben LoL dota gibi moba oyunları (Bir sürü tuşa ard arda basılması gereken oyunlarda) Blue Switch almalısın
Tabiki sen ne istersen alabilirsin yazdığım şekilde alırsan performans daha yüksek olur.
Youtube'den furylevel'in "Hangi Switch'i almalıyım" videosunda daha detaylı anlatılıyor, onada bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca akşamları oyun oynuyorsan ve yanında yatak odası falan bulunuyorsa ailen içindeki kişilerin kızabileceğini ve "kapat şunu" diyebileceğini unutma (daha çok blue için geçerli)
Ses olarak blue kırmızıdan biraz daha fazla ses çıkarıyor ve tacticle olduğu için click sesi ile sana geri bildirim veriyor.
Her mekanik klavye mebran (normal klavye)den daha fazla ses çıkarır. Red Switchinde ses çıkardığını ama blue'nin yanında biraz daha az kaldığını söyleyebilirim.

Ben moba türü oyunlar oynadığımdan ve sesi sevdiğimden dolayı Blue Switch kullanıyorum. (Outemu)