Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce laptopumun klavyesine biraz ice tea döktüm. Sonra bilgisayarı kapatmadan ters çevirdim. Peçete yardımı ile tuşlar arasına kaçan sıvının büyük bir kısmını çıkardım. Ancak kurutma makinem olmadığı için kurutmadım. Bilgisayarı kapatıp bir saat ters beklettim daha sonra düz çevirip bir gece beklettim. Tuşlarda sadece space de biraz sorun oldu diğerleri düzgün çalışıyor. Ancak şu sıralar Dota 2 diye bir oyun oynarken mavi ekran hataları alıyorum. Daha önce de mavi ekran hatası almıştım ancak en fazla 3 kez. bu iki hafta içinde yaklaşık 10 kez hata aldım. Ama bilgisayarı normal işlerim için kullanırken bir hata almıyorum. Bu gece bilgisayarımı memtest e bırakacağım yarın sonuçlarını da koyarım. Sizce ne yapmam gerek? Mavi ekran hataları hep farklı hatalar. En son memory management hatası aldım. Şimdiye kadar sacece bir hata tekrarladı page fault in nonpaged area hatasını iki kez aldım. Diğer hatalar driver irql not less or equal, ntfs file system, apc_index_mismatch, k mode exeption not handled vs. Ya da vınn kullanmaya başladım 2 haftadır belki de ondan kaynaklanıyor olabilir. Eski model 3 yıllık bir vınn ım vardı yurtta internet sorunlarından dolayı tekar onu kullanmaya başladım. Yaklaşık 2 yıldır kullanmıyordum. Yorumlarınızı bekliyorum