Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun donanımsal gibi gözüküyor. Windows 7 kullanıcısıysan derecelendirme yap eğer derecelendirme yapmazsa sıkıntı vardır. Sorun ekran kartında gibi. Sistem özelliklerini yazar mısın ? Format atmayı denedin mi ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şunuda aklıma gelmişken ekleyeyim. Eğer mavi ekranda hep farklı hata kodları varsa emin ol o sorun ramlerindendir. Hata kodlarını bir kenara not al eğer birbirleriyle uyuşmuyorsa sorun ramlerdendir. Ram blokları oksitlenip bazı hücreleri zarar görebiliyor yazılabilen bölüm olarak görülüyor ama yazılamıyor. Hafızadan belleğe giden veri hasarlı ulaşır ve işletim sistemi kendini korumaya alır ve mavi ekran hatası verir.
2 gün önce format attım atarken mavi ekran attı daha öncesinde donmalar oldu yine mavi ekran atıyodu bıostan ıde yı ahcı yaptım formatı attım 4gb ram 1 gb ekran kartı 2.90 ghz işlemci ıntel pentıum cpu G645 DERECELENDİRME 5.1.