• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Mavi Ekran Hatası

macellan44

Asistan
Arkadaşlar bilgisayarı akşam normal kapatıyorum sabah açtığımda durdur mavi ekran hatası alıyorum.Hatanın nevi şu şekilde 0X0000007(0XC0000005,0)Xdiye uzayıp gidiyor.Bu neden kaynaklanıyor olabilir.Ben biraz araştırdım.Ama net işey bulamadım.Ara sıra oluyo.Her zaman değil.

bu tip arızalar genelde ram ya da disk arızalarıdır.sistem de 1 adetten fazla ram kullanıyorsanız ramlerinizi tek tek ya da 1 adet ram kullanıyorsanız başka bir ram takarak çalışmayı deneyiniz.sorununuz düzelecektir büyük ihtimalle.

Havalar sıcak ondan olamaz mı?Bende ram diyorum...

AC/DC' Alıntı:
0X0000007 ve 0XC0000005 RAM Hatasıdır.
Peki mademki ram hatası ne yapmam lazım.Ramlarımı değiştirecem.Ayrıca bu hatayı pc herzaman vermiyo 3-4 günde bir veriyo.Yeni yüklediğim ad-avare 2008 kurduktan sonra oldu bu durum.Bende onu kaldırdım eski 2007 kurdum şu an bişey yok.Ondan şüphelendim ben.Ne dersiniz olabilir mi?

oyunda oynadığım yerler mavi oluyo yazı filan yok ama mavimsi olarak oynuyorm fakat resimler normal