Mavi Ekran Hatası.?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşlar bir kaç gündür mavi ekran hatası almaya başladım hatayı görmedem laptop kapanıp yeniden açılıyor acaba sorun ne olabilir..

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Az önce bende aynı hatayı aldım :S

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ne tesadüf..:)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Spy bunun bir çok nedeni olabilir, sen de bilirsin. Ram veya hdd kaynaklı olması muhtemel ama işletim sistemi kaynaklı bir problem de olabilir. İşletim sisteminden kaynaklanıp kaynaklanmadığını tespit etmek kolay, onarmayı dene olmadı yeni sistem kurup bakarsın.

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Bir de ek olarak eğer varsa bilgisayara bağlı kabloların hepsini üzerinden söküp açmayı dene.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Spy bunun bir çok nedeni olabilir, sen de bilirsin. Ram veya hdd kaynaklı olması muhtemel ama işletim sistemi kaynaklı bir problem de olabilir. İşletim sisteminden kaynaklanıp kaynaklanmadığını tespit etmek kolay, onarmayı dene olmadı yeni sistem kurup bakarsın.

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Bir de ek olarak eğer varsa bilgisayara bağlı kabloların hepsini üzerinden söküp açmayı dene.

Valla benimki ilginç bir sorun halbuki 4 yıl boyunca hiç mavi ekran hatası almamıştım artık günde bir defa mavi ekran hatası almaya başladım bazende hiç sorun vermiyor böyle devam ederse format atmayı düşünüyorum bilgisayara takılı kablo soğutucu fanın kablosu var ondan da olacağını pek sanmıyorum :)