Mavi ekran hatası "Asus" Arkadaşlar yardım edin

ertugrul59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar asus N56VZ notebookum var günde en az 2-3 kere mavi ekran hatası alıyorum hataların ss i telefonumda var 0x000000D1 hatası ve 0x0000001E hatası alıyorum gerçekten çok sıkıldım mavi ekran oyun oynarken geliyor 3-4 senelik laptop önceki geçen zamanlarda yılda 1-2 kez yapıyordu o da normaldir tabi şimdi her gün yapıyo arkdaşlar bi yardım lütfen sürücülerimden kaynaklandığını düşünüyorum araştırdım ama bişey yapamadım bilgisayara zarar veririm diye sizden yardım almak istedim en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum ​

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Format at sonra temiz driverleri yükle ve güncelle hepsini düzelir oyun filan varsa save dosyalarını flash belleğe at yeniden baştan oynamassın oyununu.

ertugrul59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gün önce format atmıştım dünde win 8 yükledim driverları yükledim windows uptadeden herşey tamam 1 başarısız güncelleme var onu yeniden deneyeceğim dün 1 kere vermişti bugün vermedi bakalım nasıl olacak yinede teşekkürler

ertugrul59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef düzelmedi bugün 2 kere aldım hatayı nasıl olacak hiç mi kesin çözüm yok ????????????

ertugrul59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ramleri çıkarttım girişlerini temizledim fazla birşey yoktu zaten biraz sıkıntı yaşasakta temizleyebildiğim kadarıyla temizledim fanlarını açamadımnasıl yapcağımı bilemedim kırarım diye biraz çizik yaptım laptopa uğraşırken ama olsun düzlemiş gibi görünüyor oyun oynadım sıkıntı yaşamadım ama yarın tekrar bakacağım teşekkür ederim :yes:

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yahu şu her sorunda format at demekten yorulmadınız mı arkadaslar. bu sorun ya ekran kartından yada harddiskten bu kadar basit. hata kodunu vermiş zaten adam. tövbe est.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
yahu şu her sorunda format at demekten yorulmadınız mı arkadaslar. bu sorun ya ekran kartından yada harddiskten bu kadar basit. hata kodunu vermiş zaten adam. tövbe est.
Kodlarla her zaman bu iş olmuyor malesef, bazı hata kodlarının açıklamasını eminim microsoft bile bilmiyordur, elektronikte bazen çok tuhaf şeyler olabiliyor o an çalışmayan bir donanım daha sonra hiç sorunsuz çalışmaya devam edebiliyor bırakalımda millet önce en basit yöntem formattan başlasın daha sonra donanım değiştirme yoluna gitsin

vindovs ikspi

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar asus N56VZ notebookum var günde en az 2-3 kere mavi ekran hatası alıyorum hataların ss i telefonumda var 0x000000D1 hatası ve 0x0000001E hatası alıyorum gerçekten çok sıkıldım mavi ekran oyun oynarken geliyor 3-4 senelik laptop önceki geçen zamanlarda yılda 1-2 kez yapıyordu o da normaldir tabi şimdi her gün yapıyo arkdaşlar bi yardım lütfen sürücülerimden kaynaklandığını düşünüyorum araştırdım ama bişey yapamadım bilgisayara zarar veririm diye sizden yardım almak istedim en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum ​

işletim sistemin xpyse mavi ekran verebilir ama dikkatimi çeken şey 3-4 senelik olması önerim git yeni bilgisayar al ucuzlarından sonrada yukseltirsin ekran kartı vb.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kodlarla her zaman bu iş olmuyor malesef, bazı hata kodlarının açıklamasını eminim microsoft bile bilmiyordur, elektronikte bazen çok tuhaf şeyler olabiliyor o an çalışmayan bir donanım daha sonra hiç sorunsuz çalışmaya devam edebiliyor bırakalımda millet önce en basit yöntem formattan başlasın daha sonra donanım değiştirme yoluna gitsin
bu onbord ramli değildir umarım yoksa anakart çöp tabi hdd değiştirip de hala mavi ekran varsa o kodlu 10166 ile denesin ramleri değiştirsin ...
Cj4ybcOp2rS9d5OhVoG7z8KlfysFi5XnoacVHlf_EJ4=w1144-h643-no
ef9xSE7oNKKyXB3kes_ZzW8yo-I2KCAKMYpSN88e-1I=w1144-h643-no

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7

bak buna katılırım tabiki ama hata kodları benim her zaman karşılaştığım kodlar. çok ilginç hata kodlarıda var elbet ama bu arkadasın verdiği kodlar dediğim mevzuuya çıkıyor. forumda her sorunun altına format yazmakta buna çözüm değil ondan bahsediyorum. yoksa format tabiki denenmeli ama her arızada değil.

ertugrul59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 8 sürümüm mavi ekran vermesi normaldeğil diye düşünüyorum bütün işlemcilerim felanda normal çalışıyor sistemimde iyi

TEK_CENGAVER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk açılışta F2 tuşuyla biosa girilir.
-Bios ekranındayken bir kere F9 a basılır ve çıkan ileti mesajına OK denildikten sonra F10 tuşuna bir kere basılır ve yine OK tıklanır.
-Notebook tekrar açıldığındA DÜZELMİŞTİR