Öncelikle PC açılırken BIOS'a girip, ''Optimized Defaults'' seçeneğine tıklayıp, kaydedip yeniden başlat. Ardından güvenli mod ile bilgisayarı açıp ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, tekrar kurun. Olmaz ise temiz Windows 10 kurulumu yapın...Arkadaşımın bilgisayarı böyle bir mavi ekran alıyor sorun nedir? Ne yapmamız gerekir ?
Öncelikle PC açılırken BIOS'a girip, ''Optimized Defaults'' seçeneğine tıklayıp, kaydedip yeniden başlat. Ardından güvenli mod ile bilgisayarı açıp ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, tekrar kurun. Olmaz ise temiz Windows 10 kurulumu yapın...
Paylaştığınız hatayı tercüme ederek bu kanıya vardım... Paylaştığınız hatada, ''display driver'' ekran kartı sürücüsünden kaynaklandığını belirtmiş...Kesin çözüm olabilirmi dediğiniz gibi yapsak
Paylaştığınız hatayı tercüme ederek bu kanıya vardım... Paylaştığınız hatada, ''display driver'' ekran kartı sürücüsünden kaynaklandığını belirtmiş...
Ardından, ''Windows Update'' yani format veya yükseltme vb. gibi bir cümle kullanılmış. Buradan temiz Windows 10 kurulumu yapmanızı önerdim.
Son olarak, ''Disable BIOS memory'' diye belirtmiş. Bunuda BIOS'u varsayılan ayarlara getirin diye belirttim. Ardından ''Safe Mode press F8'' demiş. Bu da güvenli mod oluyor.İlk olarak BIOS'u varsayılan ayarlara getirin, ardından PC açılırken F8 tuşuna basarak güvenli moda girin. Oradan ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, güncel sürücüyü tekrar yükleyin. Olmaz ise önemli bilgilerinizi yedekleyip, temiz Windows 10 kurulumu yapın...
Rica ederim.Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık![]()
Rica ederim.Sorununuz çözüme ulaştı mı?
İyi Forumlar...
Yine sürücü ile alakalı... Temiz Windows 10 kurulumu yapmayı denedin mi?Bunu diyor. Güncelleştirdim ve csgoya tıklar tıklamaz gene bu hatayı verdi.