Mavi bilgisayar batti...

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
28.06.2009 tarihi gecesinde Mavi Çukurambar şubesine tırları getirip içerideki ürünleri yükleyerek, şubeyi boşaltmışlar :ohmy:

Hakkında uzun zamandır iflas edeceği konuşulan ankaranın köklü mağazalarından mavi bilgisayar iflas etti ve 5 mağazasınıda boşaltmaya başladı....

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Kötü olmuş yahu. Fazla stok yapıyorlardı sanırım etkisi olmuştur. Köklü firmalar bile sipariş üzeri mal çekiyor bu devirde.

emaniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
28.06.2009 tarihi gecesinde Mavi Çukurambar şubesine tırları getirip içerideki ürünleri yükleyerek, şubeyi boşaltmışlar :ohmy:
Hakkında uzun zamandır iflas edeceği konuşulan ankaranın köklü mağazalarından mavi bilgisayar iflas etti ve 5 mağazasınıda boşaltmaya başladı....

Malesef gerçek. gitti gider..
Tüm mağazalar ve depolar boşalmış durumda...
Çalışan arkadaşlara geçmiş olsun

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Çok ilginç gerçekten. Ben işleri iyidir, diğer illere de mağaza açacaklar diye düşünürken iflas haberinin gelmesi beni çok şaşırttı. Ne oldu da böyle oldu acaba? :huh:

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hayır piyasaya borçları çoktu mal alamıyorlardı aksine

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bunla ilgili bir kaynak varmı arkadaşlar?

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mavibilgisayarın batacağını sanmıyorum bir anda büyüdü sadece 2. el satış yaparlarken bir anda devgibi mağaza açtılar bence bunun arkasında başka bir iş var neden derseniz bizim bacanakla aynı binada mal satıyorlardı bacanağın işler çok iyiydi ama mavibilgisayar ise sadece 2. el mal satıyordu bir anda orayı kapatıp koca bir dükkan açtılar 50.000 tl çukur ambardaki binanın kirası ilginç demi...

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bende mersindeyim. Artık sasirmiyorum bilgisayar sirketlerinin batmasina cünkü mersindeki Polen bilgisayarda batmis durumda. Esc bilgisayar (Hizli Sistem olarak gecer bircok yerde) batmamak amaciyla iki subesini kapatip bir magazada stand acarak devam ettirmeye calisiyor kendisini. Bilgisayar sektoru ne derlerse desinler gercekten cok fazla etkilendi krizden.

steinmetz

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben Mavi Bilgisayar'dan çok alışveriş yaptım. Garanti durumunda nolcak peki?

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Ben Mavi Bilgisayar'dan çok alışveriş yaptım. Garanti durumunda nolcak peki?

Mavi bilgisayarin arizali bilgisayarlara yaptigini sen yapacaksin yani teknik servis ile baglantiya gecip ürünü teknik servise vereceksin. Garanti belgesinde teknik servislerin nerede oldugu falan yaziyordur ya da internetten bulabilirsin.
Bende bilgisayari polenden almistim ancak batti simdi bir durum olursa bende teknik servis ile irtibata gececegim :)

lark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen bilgisi olan yardım etsin. okul için hoparlör seti almıştık. eksik parçalı geldi. değişim için 26.06.2009 tarhinde yolladım. hala haber yok. telefonlarını açanda yok. yapılabilecek bişey yok mudur bunun için. Lütfen Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
not: ürünüm kargoda bekletiliyormuş. ne yapacam şimdi? moral sıfır....

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
Arkadaş adamlar batmiş sen hoparlör diyorsun :) yazik günah okadar sermaye batti okadar insan işsiz kaldi yan faktörler bitti üzülün biraz bi hoparlör derdine düşmeyin batan şirket yabancinin değil öyle veya böyle memlekete sektöre bir katma değeri var.

lark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bende okulumuz için almıştım. dolayısıyla beni ilgilendiren kısmına bakıyorum burda kısır tartışmlara girmek değil, hakkımı istiyorum. tüketici olan benim, parayı veren benim. o zaman okulun giden parasını senden tahsil edelim merhametliysen o kadar. bize acıyan olmayacak mı_ yani hakkımı istiyorum diye suçlu mu olduk?
saygılar

makroset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sektörümüze geçmiş olsun çalışanlarına Allah yardım etsin ama şu taraftan bakın ki büyük balık herzaman şanlı değil biz adam gibi işimizi yapmaya çalıştıkça nerden geldiği belli olmayan desteklerle bu kadar büyümenin kimleri ezdiğini bilmek lazım , sadece paket teslimatı yapan katma değer olmayan satışlarla bizlerin burnundan getirdiler yıllarca umarım bu sonu Vatanda yaşar ve diğerleride işsiz kalan var ama onlar yüzünden işinden olan sayını ne siz sorun ne ben yazayım duam darısı vatan ve diğerleride bu sonu paylaşsınlar

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kardeş bende okulumuz için almıştım. dolayısıyla beni ilgilendiren kısmına bakıyorum burda kısır tartışmlara girmek değil, hakkımı istiyorum. tüketici olan benim, parayı veren benim. o zaman okulun giden parasını senden tahsil edelim merhametliysen o kadar. bize acıyan olmayacak mı_ yani hakkımı istiyorum diye suçlu mu olduk?
saygılar

siparişini iptal ettirsende paranı alman biraz uzun sürecek gibi

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar lütfen bilgisi olan yardım etsin. okul için hoparlör seti almıştık. eksik parçalı geldi. değişim için 26.06.2009 tarhinde yolladım. hala haber yok. telefonlarını açanda yok. yapılabilecek bişey yok mudur bunun için. Lütfen Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
not: ürünüm kargoda bekletiliyormuş. ne yapacam şimdi? moral sıfır....

Hic boyle birsey basima gelmedigi icin yorum yapamayacagim. Ama sitede hukuk mezunu veya hukuk alanında bilgili olan kisiler varsa yorum yapsınlar. Bence Tuketici Haklarini Koruma Dernegi ile iletisime gecersen sana daha iyi bilgi verip daha cok yardimci olabilirler.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Evet mavi bilgisayarın Ankara'da borcu olmayan firma yoktu zaten. İndex Bilgisayar hariç herkese borcu vardı. Hatta bu borcu yüzünden diğer firmalarda sıkıntı çekiyordu. Zaten sürekli indirim yapmasının sebebi para akışını sağlamaktı. Ama dayanamadılar sonunda.

Ayrıca garanti kapsamınızdaki ürünler asıl servislerinine gönderiyolar. Bu servislerden verilen formlar dışında almak isterseniz mavi bilgisayar kaşesi istiyolar çünkü kayıt onların adına oldukları için cihazları sadece o firma yada servisden verilen formla alabiliyorsunuz.

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
birkaç kez alışveriş yapmıştım bende , çok memnundum, ürün özelliklerini gayet ayrrıntılı yazıyorlardı , en iyi alışveriş sitelerinden biriydi yazık olmuş.

serdartaylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batacağı konusunda görsel ve işitsel durumlar vardı...
bu hafta kampanyasından XS 400GB Taşınabilir HDD almıştım barkod olarak...
c.tesi aradılar ürün geldi alın diye bende dedim p.tesi alacam sabah geldim iş yerine mavi batmış dediler... inanamadım hemen demirtepeye gittim mağazayı boşaltıyorlar... barkod satışı vardı dedim ürün ayırmışlar... ilginçtir ama tam kamyona bindirilmek üzereydi...
belki biraz daha geç kalsam alamayacatım...

çok alış veriş yaptım şimdiye kadar bilgisayarımın hemen hemen her parçasında mavi nin imzası var...
batmış olmalarında çok üzüldüm çalışanlarınında en kısa zamanda iş bulmalarını temenni ederim...

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Büyük teknoloji marketleri küçük bilgisayarcıları batırdılar... Şimdi de dışarıdan daha büyük balıklar gelerek memleketin küçüklerini yutuyor. Yakında Bestbuy gelir.... :( Karsız ve zor bir sektör. Mavi de gitti. Yerli bir teknoloji mağazasının sonlanmasına üzüldüm.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bazı arkadaşlar bilgisayarcı değil aldığın markanın firması sorumlu diyor sorunlu mallar için peki o firmanın Türkiye'de distirübütörü (bayisi) yoksa ne yapacak bu mağdur arkadaşlar? Bende 2 sene önce almıştım Ankara'daki mavi pc'den bayağa bişey o zamanlar sıkıntı yoktu birden ne olmuşsa artık

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Büyük teknoloji marketleri küçük bilgisayarcıları batırdılar... Şimdi de dışarıdan daha büyük balıklar gelerek memleketin küçüklerini yutuyor. Yakında Bestbuy gelir.... :( Karsız ve zor bir sektör. Mavi de gitti. Yerli bir teknoloji mağazasının sonlanmasına üzüldüm.

demek ki burda önemli olan bestbuy gelmesine olanak sağlamamak.. migros gibi teknosa fln da satılmaz umarım..

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
battıda neden ınternet sitesi hala hizmet veriyor bu nasıl iş bu işte bir terslık var kardes