Mause tuş sorunu

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Everest x10 marka mause kullanıyorum. mause da bı sorun yoktur baska bılgısayarda denedım ama yenı topladıgım bılgısayara takıp oyun actıgımda sag tusa basıp durbunu actıktan sonra sol tusaates etmek ıcın basıyorum ama ates etmıyor sol tusa basıp ates etmek ıcın sag tusdan elımı kaldırmam gerekıyo ıkı tusa aynı anda basınca olmuyor yanı bır cok oyunda aynı problem var. durbunlu sılahları bu yuzden kullanamıyorum. oyunlarra kontrol ayarlarına baktım sorun yok. uzuncamasına ınternetten arastırıp zaman kaybetmek ıstemıyorum varsa bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım . kalp <3

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
butun oyunlarda aynı sorun var ( 150 cıvarı oyun bılgısayarımda )

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
ben sniper'ı sağ click>sol click>q>q kombinasyonu ile kullanırım. ilk defa böyle bir sorun duyuyorum.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
bende cok sacma cunku tuslar calısıyor sorun yok sade sag tusa basıp sol tusla ates edemıyorum ılla elımı sag tusdan cekmem lazım. bazı oyunlarda sag tusa bastıgında kılıtlı kalma ozellıgı var busayede durbunlu sılah kullanıyorum sag tık yapıyorum durbun acılıyıor sonra sol tusla ates edıyorum ama bazılarında yok.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
( güncel )sorunum hala devam edıyor. sag tusa basıp durbunu actıgımda sol tusa tıkladım zaman ates etmıyor. ılla elımı sag tustan cekmem lazım daha once b oyle bı sorun yoktu. tus bozuk degıl fare ayarını degıstırc ek bı programda ındırmedım. denetım masasındakı fare ayarlarıda normal

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
gecenin 4 de sorunu cozdum. driver booster ıle drıverları otomatık kurmustum o zaman pc ye eskı bı mause takılıydı. onun ıcın microsoft mause and keyboard settıng dıye bı program ındırmıstı driverboster. o geldı aklıma o programı kaldırdım ve duzeldı. artık rahatca uyuyabılıırm kalp