Arkadaşlar ben Word 2007'de (PowerPoint 2007'de yazılmıyor!) aşağıda bulunan resimdeki gibi bir formül yazdım. Ancak bunu yapacağım PowerPoint sunusuna koyamıyorum. Kopyala yapıştır yaptığımda ikinci resimdeki gibi kalitesiz bir resim olarak kopyalıyor. Formülü beyaz yapayım öyle kopyalayayım yapacak bir şey yok dedim ama öyle yaptığımda da arkaplan rengiyle aynı bir resim olarak kopyaladı. Ben bu formülü aynen resimde görüldüğü gibi PowerPoint 2007'ye nasıl aktarabilirim. Lütfen yardımcı olun, çok zamanım yok. Microsoft Office Enterprise 2007 kullanıyorum.
Bu tür formülleri yazabileceğim başka bir program biliyorsanız söyleyin lütfen. OpenOffice'de denedim ama yapamadım, bu kadar saçma bir program olamaz. Kendi yazdığı şeylere beklenmeyen karakter diyor. Eğer Math programını kullanan varsa bilir. FreeHand MX denedim ancak o da daha çok grafiksel falan takılıyor galiba aradığımı bulamadım.
Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.
Bu tür formülleri yazabileceğim başka bir program biliyorsanız söyleyin lütfen. OpenOffice'de denedim ama yapamadım, bu kadar saçma bir program olamaz. Kendi yazdığı şeylere beklenmeyen karakter diyor. Eğer Math programını kullanan varsa bilir. FreeHand MX denedim ancak o da daha çok grafiksel falan takılıyor galiba aradığımı bulamadım.
Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.