Matematik

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Matematikten kalan birisinin ileride mühendislik hedeflemesi yanlış bir şey mi ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Yok. Yani düzeltirsen tabiki var. Ama matematik yapmadan olmaz. Sadece mühendislik değil. Matematik olmadan okuyamazsın.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Matematiği zayıf bir olan Mühendisi veya bir Muhasebeciyi kimse işe almaz.

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ne yapcan matamatiği ya bul bi tane bakan akraba bitti :D ( yada özel okula git özel .... şeyler yap özell oldu her şey öğrencilik kalmadı müşterisin sonuçta :D)

abi şey yap her hangi bir adam akıllı matematik kitabındaki her hangi bi sayfayı aç çöz rahat çözebiliyosan sorun yok dersleri salla ygs lys onemli ama çözemiyosan o düzeye gelcen adam akıllı bi müh istiyosan abicim :D

Karahindiba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Matematikten kalan birisinin ileride mühendislik hedeflemesi yanlış bir şey mi ?
Mühendislik okuyan birisi olarak söylüyorum, hayır yanlış değil hatta alakasız derdim ama bu sefer biraz abartmış olurum. Hedeflerini bu tarz bir düşünce ile kendinden uzaklaştırmanı istemiyorum sadece. Mühendis olduğun zaman matematik, mühendislik bilgilerinin yanında çok ufak kalır. Zaten mühendis olmakta uzun bir süreç, bu süreç içerisinde matematiği istemesende öğrenirsin ki bana kalırsa kendini "matematikten kalan birisi" olarak görmen de kendine bir hakaret. Eminim sende onu çok seviyorsundur. Git konuş bence hehehe

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mühendislik okuyan birisi olarak söylüyorum, hayır yanlış değil hatta alakasız derdim ama bu sefer biraz abartmış olurum. Hedeflerini bu tarz bir düşünce ile kendinden uzaklaştırmanı istemiyorum sadece. Mühendis olduğun zaman matematik, mühendislik bilgilerinin yanında çok ufak kalır. Zaten mühendis olmakta uzun bir süreç, bu süreç içerisinde matematiği istemesende öğrenirsin ki bana kalırsa kendini "matematikten kalan birisi" olarak görmen de kendine bir hakaret. Eminim sende onu çok seviyorsundur. Git konuş bence hehehe
şuan okudum mesajını hem moral verdin hem de güldürdün saolasın :D