Matematik Geliştirme Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bortu3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bortu3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sdn sakinleri..
Dün can sıkıntısına kodladığım matematik geliştirme adlı programımı sizlere sunmak istiyorum.
programm.jpg

Programın arayüzü bu şekilde ve Vb.Net ile visual studioda kodladım yalnız vb.neti iyi bilmediğim için kodlar çok uzun sürdü en azından class yapısının kullanımını ve fonksiyonların vbde nasıl kullanıldığını bilsem daha rahat olabilirdi. Sizce başarılımı ve geliştirmeye devam edeyimmi ?

indirme linkimiz : http://www.legendottomans.com/matematik.exe

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 08:18 ----------

eee beğenen yokmu?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Programı kimin için geliştiriyorsun, yani hitap ettiğin kişiler kim? Arayüzünü ve işlevleri ona göre düzenlemen gerekli.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Programlama konusundaki çaba ve heyecanını takdir ediyorum ancak programlara isim koyarken biraz daha dikkatli olmakta yarar var diye düşünüyorum. Bu yazmış olduğunuz program maalesef geliştrime yapmaz sadece "drill and practice" denilen soru çözmek, alıştırma yapmak için hazırlanmış. Belki isimlendirmeyi bu yönde yapabilirsin.

bortu3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@raxetul kardeşim öm ni aldım cevap yazamadım bi sorun çıktı belki burayı gorursun ve diyer yorum yapan arkadaslar.

bu programı yazmaktaki amacım lise3e gitmem ve seneye girecegim öss sınavında matematigimin gelişmesini sağlamak matematigim az ve ben sayısalcıyım ne yazıkki su anda bil in öss setini indirdim ve çalışıyorum seneye girecegim sınavda birazda hız kazanmak için bunu yazdım sınavı kazanınca tek isteğim yazılım mühendisi olmak 2 işi beraber yapmış oluyorum boylelikle :D

dediklerinizi dikkate alıcam teşekkürler...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
O zaman kareleri küpleri ve bunların köklerini veren bir program yaz.

Daha çok hız kazanırsın hem ezberlemene de yardımcı olur. :D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Doğru yanlış sayısına şimdi dikkat ettim... :D

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kesinlikle devam et hem daha güzel işler yaparsın hem de programlamanı geliştirirsin. Ayrıca hangi dili veya yöntemi kullandığının önemi yok. Yazdığın program istediğini yapsın yeter