Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,406
Kesinlikle 🤟İzlemek zaman israfı.![]()
Programı takip ediyorum. Bu bir tv yarışması, buraya katılan kişilere karşı sevgi yada nefret duymak bana saçma geliyor. Sonuçta hayatınızda yer alacak insanlar değiller ve kısa bir zamanda isimlerini bile unutacaksınız. Zevk alarak yada zaman geçirmek için seyretmek gerek, belkide mutfakla ilgili bir iki şeyde öğrenilebilir.
Size kesinlikle katılıyorum. Nefret etmek çok güçlü ayrıca da çok kıymetli bir duygudur. Enerji harcarsınız kafa yorarsınız zamanınızdan çalarsınız bu duygu için. TV karakterlerine karşı kin duymak aynı zamanda çok sevmek ya da alınmak küsmek de çok saçma elbette bunda herkes hemfikirdir sanıyorum. Benim ki eleştirel bir yaklaşım keyif almadıgımı ve begenmedigimi söyledim 🙂🙂👍Programı takip ediyorum. Bu bir tv yarışması, buraya katılan kişilere karşı sevgi yada nefret duymak bana saçma geliyor. Sonuçta hayatınızda yer alacak insanlar değiller ve kısa bir zamanda isimlerini bile unutacaksınız. Zevk alarak yada zaman geçirmek için seyretmek gerek, belkide mutfakla ilgili bir iki şeyde öğrenilebilir.
En güzeli pandemi zamanındaki kadroydu.Benim kimse bu sezon içimi baydılar🙄
Bencede 👍En güzeli pandemi zamanındaki kadroydu.
Bir de yani hiç kimsenin annesi başlangıç olarak Avgolemono çorbası ana yemek olarak da Tournedos Rossini yapmıyor şimdi 😂😂Yemek öğrenmek isteyen varsa youtubedan yada internet sitelerinden öğrenebilir. Burdaki yemekler şov için yapılıyor değişik değişik. Aşçılar ciddiye almaz bu programı.![]()
Bir de yani hiç kimsenin annesi başlangıç olarak Avgolemono çorbası ana yemek olarak da Tournedos Rossini yapmıyor şimdi 😂😂