o zaman vista temasından tamamen çıkmış oluruz ve sorun hallolur ama vista temasından çıkmadan halletmenin yollarını arıyoruzZibi$ dedi ki:Sağ tuş/Özellikler/TEMALAR dan win xp yi seçip bi yapın bakem belki olur
Denedim olmadı.Zibi$ dedi ki:Sağ tuş/Özellikler/TEMALAR dan win xp yi seçip bi yapın bakem belki olur
Birde bunu deneyeyimDaY_WalkeR_15 dedi ki:TuneUp Utilities programını indir.İçinde iconlarla ilgili ayarlar var ve iconlar arasındaki mesafeleri ayarlayabiliyorsun.
Sadece başlat aynısı olsun diyosan yardımcı olabilirimmavinok.ta dedi ki:o zaman vista temasından tamamen çıkmış oluruz ve sorun hallolur ama vista temasından çıkmadan halletmenin yollarını arıyoruzZibi$ dedi ki:Sağ tuş/Özellikler/TEMALAR dan win xp yi seçip bi yapın bakem belki olur![]()
zaten ben sık sık senin dediğini yapıyorum eski xp temasına dönüyorum vistanınki acaip kasıo :S ama arkadaşın bahsettiği şey çok farklıZibi$ dedi ki:Sadece başlat aynısı olsun diyosan yardımcı olabilirimmavinok.ta dedi ki:o zaman vista temasından tamamen çıkmış oluruz ve sorun hallolur ama vista temasından çıkmadan halletmenin yollarını arıyoruzZibi$ dedi ki:Sağ tuş/Özellikler/TEMALAR dan win xp yi seçip bi yapın bakem belki olur![]()
![]()