Masaüstündeki dosyalarım silindi!

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar internetten biraz araştırma yaptım bi ücretsiz sms programı buldum. kurdum indirir indirmez. kurulacağı yeri benim seçmem gerekiyormuş. masaüstünü seçtim. programla mesaj atmaya çalıştım ama bi türlü atamadım. bende çalıştıramayacağımı düşünerek masaüstüne kurulan klasörlerden birine girdim. içinde uninstall.exe vardı. çalıştırdım. olan masaüstünde bulunan bütün dosyalarıma oldu. bazıları çokta önemli değil ama dosyaların içinde max payne oyunu, visual basic'te yazdığım programlar, kendi yaptığım resimler vb. bir kısmı önemli şeyler vardı. lütfen yardım edin visual basic projelerime ihtiyacım var!

Not:Sistem geri yüklemeyi denedim ancak servis kendi kendine durmuş ve yedekleri almamış!!!:cursing: :crying::helpsmilie:

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Recovery programları ile dene bakalım. Olay taze ise masaüstünde ctrl+z yap. Düşük ihitmal kurtarırsın belki.

arakli

Asistan
Reaksiyon puanı
7
document settingden kullanıcı ismin olan dosyaya bi göz at. orda masaüstü yada deskop olmalı. banada bi ara olmuştu ama orda bulmuştum onları.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
programın yardım bölümünden yetkili herhangi birinin mail adresini bul ve şunları yaz.

" What the hell written program this? What a hell uninstall tool? why it's delete all data under the folder instead of program's file? Who written this tool? Give me the number!"

Not gramer ve yazım hataları olabilir, düzeltirseniz sevinirim ;)

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
programın yardım bölümünden yetkili herhangi birinin mail adresini bul ve şunları yaz.

" What the hell written program this? What a hell uninstall tool? why it's delete all data under the folder instead of program's file? Who written this tool? Give me the number!"

koparttın resmen :4:

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Bırak bu amerikan ağızlarını :P:laugh:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bence durum daha farklı. Fake program hatta virüs bu :D

alay etmiş gibi oldum pardon. Recovery programları ile yüksek ihtimal kurtarırsın. Ama program dosyaları bozulmuş olabilir.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence durum daha farklı. Fake program hatta virüs bu :D

alay etmiş gibi oldum pardon. Recovery programları ile yüksek ihtimal kurtarırsın. Ama program dosyaları bozulmuş olabilir.

dediğin gibi dosyaların çoğu bozulmuş. zaten vazgeçtim. benim için en önemli olan visual basic dosyalarıydı. yedeklerini atmışım onunda.:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar

Dizininden bulabilirsin kardesım :D Herkeze İyi Forumlar.:yes: