Bu sorunu çözmeden önce hangi yöntemleri deneyerek başarısız oldun,belki arkadaş senin denediklerini yaparsa düzeltebilir.ekran siyah mı siyahsa bana da oldu çözümü format at
arkadaş gibi ctrl alt delete yaptımBu sorunu çözmeden önce hangi yöntemleri deneyerek başarısız oldun,belki arkadaş senin denediklerini yaparsa düzeltebilir.
Yani internetten hiç çözüm aramadın ve çözümü formatta buldun.Format en son çare olarak yapılamlı,2-3 tuşa basıp olmadı bu format atalım olur mu hiç.Ya kolay bir çözümü varsa.arkadaş gibi ctrl alt delete yaptım
olmayınca pc onaran dükkanlardan birine götürdüm işte orda format attılar
aslında çözüm youtube den buldum fakat yapılmıyordu bende üşendim direk verdim formata zaten uzun zamandır format düşünüyodum da pc'de her türlü virüs trojan vs. vardı şimdi kesin antivirüs indir diyecen antivirüs free'ler dandik olacağı için antivirüs pro almak için para ödemek istemedimYani internetten hiç çözüm aramadın ve çözümü formatta buldun.Format en son çare olarak yapılamlı,2-3 tuşa basıp olmadı bu format atalım olur mu hiç.Ya kolay bir çözümü varsa.
Götürdüğün bilgisayarcıda sevinmiştir oh fortmat atıp para kazanıyım ama çözümünü söylemeyeyim demiştir.