Masaüstünde hiçbir şey gözükmüyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AWFair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AWFair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir uygulama gözükmüyor , başlangıç menüsüne giremiyorum.Ctrl+Alt+Delete calismiyor.Yardımcı olabilir misiniz?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,016
Bir görüntü ekle, görelim neyin görünmediğini.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,812
Olayı basite indirgeyelim.

74350

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Bir program mı yükledin, yoksa donanım değişikliği mi yaptın? Neden sonra bu şekilde oldu, biraz bilgi verseniz?

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
arkadaş gibi ctrl alt delete yaptım
olmayınca pc onaran dükkanlardan birine götürdüm işte orda format attılar
Yani internetten hiç çözüm aramadın ve çözümü formatta buldun.Format en son çare olarak yapılamlı,2-3 tuşa basıp olmadı bu format atalım olur mu hiç.Ya kolay bir çözümü varsa.
Götürdüğün bilgisayarcıda sevinmiştir oh fortmat atıp para kazanıyım ama çözümünü söylemeyeyim demiştir.

Kryzen24

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Yani internetten hiç çözüm aramadın ve çözümü formatta buldun.Format en son çare olarak yapılamlı,2-3 tuşa basıp olmadı bu format atalım olur mu hiç.Ya kolay bir çözümü varsa.
Götürdüğün bilgisayarcıda sevinmiştir oh fortmat atıp para kazanıyım ama çözümünü söylemeyeyim demiştir.
aslında çözüm youtube den buldum fakat yapılmıyordu bende üşendim direk verdim formata zaten uzun zamandır format düşünüyodum da pc'de her türlü virüs trojan vs. vardı şimdi kesin antivirüs indir diyecen antivirüs free'ler dandik olacağı için antivirüs pro almak için para ödemek istemedim