masaüstü pcye wifi nasıl bağlanır ?

Yiğit Cemtekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamlar öncelikle benim bir adet masaüstü bilgisayarım var ancak evdekiler doğal olarak salonun ortasından kablo çekmeme izin vermiyor bende bunun sonucunda masaüstüne wifi ile nasıl bağlanır öğrenmek istiyorum bunun için pek çok araç var ancak oyunda oynadığım için pingden biraz korktum açıkcası modemim Türk Telekomun ZTE ZXHN H298A bir adette ZyXEL VMG3312-B10B modem var ancak kablosuz olması lazım teşekkürler şimdiden.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Wifi kartları var birde usb wifi adaptörleri var onlardan biri tercih edilebilir wifi kartları biraz pahalı ama daha iyi..

safex

Asistan
Reaksiyon puanı
229
kabloluya göre elbet bir kayıp olacak internette ama tp link tarzı ürünler iş görür

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Selamlar öncelikle benim bir adet masaüstü bilgisayarım var ancak evdekiler doğal olarak salonun ortasından kablo çekmeme izin vermiyor bende bunun sonucunda masaüstüne wifi ile nasıl bağlanır öğrenmek istiyorum bunun için pek çok araç var ancak oyunda oynadığım için pingden biraz korktum açıkcası modemim Türk Telekomun ZTE ZXHN H298A bir adette ZyXEL VMG3312-B10B modem var ancak kablosuz olması lazım teşekkürler şimdiden.
Bak kesinlikle usb olanları alma aldım. Hayatımda görebileceğim en yüksek ping en düşük download upload. Tavsiyem kablo kanalaları ile kablolu kullanmanız.

Yiğit Cemtekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bu ürünü alabilirsiniz kullanıcı yorumları güzel ama bilgisayarınızla modem arasındaki uzaklık fazlaysa sinyal konusunda sorun yaşarsınız ve bilgisayatınız yerdeyse yine sinyalde problemler yaşabilirsiniz..

Tp Link Pci Wifi Adaptör

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kaybı en aza indirmek istiyorsan şu modeli almalısın yoksa her türlü sıkıntı çekersin kabloya göre. He bu modelde kablo kadar olamaz ama en azından normal adaptörlere göre daha stabil olur.

Yiğit Cemtekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kaybı en aza indirmek istiyorsan şu modeli almalısın yoksa her türlü sıkıntı çekersin kabloya göre. He bu modelde kablo kadar olamaz ama en azından normal adaptörlere göre daha stabil olur.

access pointlerle kablosuz köprüleme yapmam mümkün mü ?

Kais71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

Hiç masrafa girmek istemiyorsan senin için en iyi çözüm hotspot yapmak.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Kabloluya göre biraz gecikme fazla olur ama öyle yüksek pingler yapmaz sadece modemin bilgisayar çok uzak olmaması gerekli..