Masaüstü PC de kulaklık çıkışı ile hoparlör çıkışını aynı anda kullanmak

zikerileft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba beyler
Şimdi benim 5+1 bass var fakat bu bass in hoparlörleri 2+2+1 şekilde 3 e ayrılmış ve 3 jak ile bağlanmış benim PC de 1 adet hoparlör girişi vâr ve ben bi tanesini calistirabiliyorum 1+1 oluyor tek hoparlor de yetmiyor.jak i yandan dolaştırıp hem kulaklık hem hoparlor girişine takabiliyorum fakat kulaklık girişindeki çalışmıyor.Bunu nasıl çalıştırabiliriz yardım edebilirsiniz ?
Ya da böyle bir şey mümkünmü ?

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bende de eski 5+1 var ama senin dediğin gibi 3 çıkış değil 2 çıkış. Bunu da aşağıda ki resimdeki kabloyla hallettim hepsinden ses geliyor.

0kzLPV.jpg

zikerileft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de o kablodan var ama siyah olan yerdeki gibi çıkışı yok girişi vâr o yablo ile halledilir mi ?

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ses sisteminin soketlerinin olduğu yerin resmini at daha net yardımcı olalım

zikerileft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ne denediyse drnedim mobildeyim turkcell sınırsız 1 gb 96kb/s bir net kullaniyorum fotoğrafı bi turlu atamadim aba dedidigim gibi 3 adet turuncu yeşil siyah PC ses almak için bağlantı 5 tane 2+2+1 1 lık olan turuncuya bağlı o şekilde bas 1+1 oluyor ama diğerleri bağlı olmadığı için ses gelmiyor aparat girişli dediğim ses giriş için jak yok jak takma yeri var geri kalanı da aynı keşke foto atabileydim jak i da ses girişini de ayrıntılı cekmistim