Masaüstü Bilgisayarın Sürücüleri Nasıl Bulunur?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İş yerimde ki bilgisayar da şu anda Windows XP yüklü. Ben buna Windows 7 yüklemek istiyorum ancak yükledikten sonra bunun sürücülerini nerden ve nasıl bulabilirim? Daha doğrusu format atmadan önce bu kasaya uygun olan Windows 7 sürücülerini nasıl bulabilirim?

nokihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
markalı pc ise sitesinden bulabilirsin.netten araştırabilirsin.ama bence en iyisi cobra driver ..internetten indirebilirsen tüm sürücüleri bulur alternatifi sam drivers dir.bu programların DVD sürümü 5 gb civarındadır.ama srücüler için en iyi çözüm budur

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Markası exper ama model falan yazmiyor. Cobra Driver ile XP sürücülerini bulmaz mi? Ben XP yukluyken su an windows 7 sürücülerini indirmek istiyorum format atmadan önce

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Driver Magicianla rahatça yükleyebilirsin

mertimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler öncelikle kolay gelsin, benimde geçenlerde benzeri sorunum oldu şirket bilgisayarı olduğundan pek kurcalamak istemiyorum ama hiç bir oyun açılmıyor sorunu araştırdım driver eksik sanırım,driver checker indirip bilgisayarı taradım benim ge force gt240 ın sürümü eskiymiş sanırım yada yok bunu nerden tedarik edebilirim????

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
beyler öncelikle kolay gelsin, benimde geçenlerde benzeri sorunum oldu şirket bilgisayarı olduğundan pek kurcalamak istemiyorum ama hiç bir oyun açılmıyor sorunu araştırdım driver eksik sanırım,driver checker indirip bilgisayarı taradım benim ge force gt240 ın sürümü eskiymiş sanırım yada yok bunu nerden tedarik edebilirim????

Sen de konuyu açan arkadaş ta, bilgisayarda bulunan donanım markasının sayfasına giderek driverları kendiniz bulabilirsiniz. Bir çok driver programı bu işi sizin yerinize yapabilir fakat mümkünse, kendiniz üreticilerin sitelerinden bulup indirin.

mertimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tmm teşekkürler