Marvel’ın yeni dizisi Moon Knight’ın çıkış tarihi belli oldu!

  • Konuyu başlatan Fuat Keleş
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

F

Fuat Keleş

SDN Okuru
Moon Knight dizisini çıkış tarihi belli oldu. Merakla beklenen yapımın ne zaman geleceği, son fragmanla ortaya çıktı.

Marvel‘ın yeni dizisi Moon Knight, yeni bilgilerle kendini göstermeye devam ediyor. Disney+ üzerinde yayınlanacak bir diğer önemli yapım olacak proje, yakında izleyenlerinin karşısına çıkacak. Önemli isimleri bünyesinde barındıran diziden yeni bir fragman paylaşıldı.

Toplamda paylaşılan ikinci fragman olan video, hayranları sevindirecek bazı detaylara da sahip. Zira merakla beklenen yapımın çıkış tarihi resmen belli oldu.

Moon Knight 30 Mart’ta izleyicisiyle buluşacak​

Marc Spector karakterinin gözünden olayları anlatacak olan dizi, mistik yapıları da bünyesinde barındıracak. Gerçek ile rüya arasındaki kavramları ayırt etmekte zorlanan Spector, yapım boyunca kendi ile olan mücadelesini izleyenlere izlettirecek. Öte yandan “kaos ile bir olduğu” söylenen karakterin, kostümü de ilk kez detaylı bir şekilde gözler önüne serildi. Hayran geri dönüşlerine oldukça önem veren Disney ve Marvel, çizgi romandaki duruşu yakalamayı umuyor.



Oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Moon Knight, Death Note, The Umbrella Academy gibi yapımlarla adından söz ettiren Jeremy Slater tarafından yönetilecek. Ayrıca projenin senaryosunda da söz hakkına sahip olan Slater, The Exorcist dizisi ile de korku ögelerine hiç yabancı olmadığını göstermişti.

Merakla beklenen Moon Knight dizisinin başrollerinde, Oscar Isaac (Moon Knight), Emily VanCamp (Sharon Carter), Ethan Hawke (Randall Spector), Gaspard Ulliel (Anton Mogart) ve May Calamawy yer almakta. Özellikle çizgi romanlarda kendini başka kahramanlardan sanan Marc Spector‘ın dizideki gelgitlerini izlemek keyifli olacak gibi duruyor.


Moon Knight

Evrendeki yeri netleşmeyen dizi, 30 Mart 2022 tarihinde izleyicisinin karşısına çıkacak. Hayranların geri sayıma geçtiği yapım, sadece Disney+ üzerinden yayınlanacak. Falcon and Winter Soldier, WandaVision, Loki ve Hawkeye gibi yapımlar sayesinde beğeni kazanan Marvel cephesi, görece daha sert ve farklı projesiyle de izleyenlerin takdirini kazanmak istiyor. Bakalım Disney ve Marvel, Moon Knight ile istenilen başarıyı yakalayabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Peki sizler Moon Knight dizisinden neler bekliyorsunuz? Sizce yapım, çizgi romanların aksine televizyon dünyasında popüler olabilir mi?

Kaynak: Marvel'ın yeni dizisi Moon Knight'ın çıkış tarihi belli oldu!
 
Son düzenleyen moderatör:

TheLastWarrior

Müdavim
Katılım
13 Nisan 2019
Mesajlar
4,299
Reaksiyon puanı
3,044
Puanları
113
Umarım daredevil ve loki gibi başarı yakalar inşallah marvel bu karakteri harcamamıştır fragman güzel gözüküyor
 
Üst