market programı, barkod sistemi önerisi

mahallebakali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar
bir marketi devren satınaldım. daha önce böyle bir işletme çalıştırmadığımdan bana zor geliyor. bir çok fiyatın aklında tut, çalışan elemanları denetle, teraziden ölç falan çok zor geliyor.

çözüm olarak bir market programı barkod sistemi kurdurayım dedim. internetten biraz araştırdım. bütçeme uygun gelen mimaxpos diye bir program buldum (MimaxPos | Market, Barkod ve Otomasyon Sistemleri ) . programın android ve ios versiyonlarını olduğunu, cep telefonumdan marketimdeki programı yöneteceğim söylendi. açıkçası benimde işime gelen bir durum.

ama merak ettiğim nelere almadan önce dikkat etmeliyim. işim için yeterli olurmu, bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
Teşekkürler.

Mimax YAZILIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sayın işletme sahibi. Mimaxpos uygulamasının yazılımcıları olarak uygulamamızın daima arkasındayız. Uygulamayı kullanan bir çok referansımız mevcut. İsterseniz sizi arayıp bir demo yapabiliriz. Biz Isparta firmasıyız, fakat birçok ilde müşterilerimiz mevcut. Uygulamayı biz yazdığımız için sizden gelen talepler de bizim için önem arz etmektedir. www.mimaxpos.com adresinden daha detaylı bir bilgiye ulaşabilir veya 554 577 27 75 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.