Mardin'de polis kapı kapı dolaşıp kurban eti dağıttı

Bu konuyu okuyanlar

Alemci_Dayı

Müdavim
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
1,532
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
kurban.jpg



MEHMET DOĞAN, CASİM BİLTEKİN - 19.11.2010

Onlarca hayırsever, Türkiye'nin batısından doğusuna giderek muhtaçlara yardım elini uzatıyor.

Mardin'de ise önemli bir girişim bayrama damgasını vurdu. Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde gö- revli polisler, işadamlarıyla birlikte, kestikleri kurban etlerini dağıttı. Kapı kapı dolaşıp yardım götüren ekipler arasında emniyet müdürleri de yer aldı. Nusaybin Emniyet Müdürü Abdullah Kara, kendisine Kürtçe teşekkür eden vatandaşlara Kürtçe karşılık verdi. Sadece iki ilçede 300'den fazla eve ulaşıldı.

Yardıma muhtaç aileleri bayram öncesi tespit ettiklerini belirten Nusaybin Emniyet Müdürü Kara, "Kurban etlerini Nusaybin'de belirlediğimiz yardıma muhtaç ailelere ulaştırıyoruz. Ailelerle kaynaşmayı sağlamak, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram geçirmek amacına yönelik böyle bir etkinlik düşündük. Kestiğimiz kurbanların etlerini 150'den fazla aileye ulaştırmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Kendisine bayram eti verilen vatandaş Emine Kaya, "Hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Allah hepinizi kurtarsın, Allah hepinizle beraber olsun." diye dua etti. Kızıltepe ilçesinde de emniyet mensupları mahalle muhtarlarının tavsiye ettiği 150 fakir aileye ev ev dolaşarak kurban eti dağıtımı yaptı.

KaynaK
 
Üst