Marco Reus yuvada kaldı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hakkında transfer dedikodusu bitmek tükenmek bilmeyen Marco Reus kararını verdi, imzayı attı. Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu takımında kaldı.

reus_MLMU8.jpg

Marco Reus, geleceğiyle ilgili söylentilere kulübü Borussia Dortmund ile sözleşme uzatarak son noktayı koydu... Adı uzun süredir Real Madrid ile anılan Reus, kendisini 30 haziran 2019'a kadar sarı-siyahlılara bağlayan resmi sözleşmenin altına imza attı.

Yıldız oyuncu imza sonrası; "Kaldığım için çok mutluyum. Dortmund benim evim. Bu nedenle kolay bir karar oldu. Burada hala yapacak çok işim var ve başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hans Joachim-Watzke de Reus'u kulüpte tuttukları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Alman basınına göre Reus, yılda 8 milyon euro kazanacak. Yıldız oyuncunun sözleşmesinde sadece bu sezon sonunda geçerli olmak üzere 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyordu. Bu yüzden birçokları Real Madrid ya da Bayern Münih'in bu bedeli ödeyip Reus'u kulübünden koparacağını ileri sürüyordu.

Borussia Dortmund'a Borussia Mönchengladbach'tan transfer olan Reus’un 169 kez Bundesliga maçında 70 golü bulunuyor.

KAYNAK

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Yılda 8 milyon euro doğruysa çok iyi para. Eskiden 2 2,5 civarı kazanıyordu.