Metin_Aslantürk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 660
Mansur yavaş ihtiyaç sahipleri için Dev bir yardım hareketi başlattı.
İhtiyaç sahipleri için kavrulmuş kuşbakışı ve Kıyma konserveler ulaştırımaya çalışılacak. Yardım kampanyasında ihtiyaç sahiplerine Eylül ayından itibaren ulaştırılmaya başlanacak.
Afiyet ver kampanyası büyük ilgi görüyor. İstanbul ve izmir den de duyarlı vatandaşlar kampanyaya destek veriyor.
Kurban bayramı öncesi evine Kıyma yada Et götüremeyen vatandaşlara çocuklarına karşı iyi bir aile ortamı oluşması ve eksiklerin yerine getirilip mutlu bir bayram geçirmeleri için yardım kampanyası başladı.
İhtiyaç sahipleri için kavrulmuş kuşbakışı ve Kıyma konserveler ulaştırımaya çalışılacak. Yardım kampanyasında ihtiyaç sahiplerine Eylül ayından itibaren ulaştırılmaya başlanacak.
Afiyet ver kampanyası büyük ilgi görüyor. İstanbul ve izmir den de duyarlı vatandaşlar kampanyaya destek veriyor.
Kurban bayramı öncesi evine Kıyma yada Et götüremeyen vatandaşlara çocuklarına karşı iyi bir aile ortamı oluşması ve eksiklerin yerine getirilip mutlu bir bayram geçirmeleri için yardım kampanyası başladı.
Yavaş’tan yeni iyilik hareketi
Mansur Yavaş, Kurban Bayramı’nda et bağışı için “Afiyet Ver” kampanyası başlattı. Hayırseverlere “İyilik kervanına bir omuz verin” diye seslendi…
www.sozcu.com.tr
İhtiyacı olana ‘Afiyet Ver’
Kurban Bayramı öncesinde ‘Afiyet Ver’ adlı yeni bir iyilik hareketi başlattıklarını belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Halk Ekmek...
m.hurriyet.com.tr
Mansur Yavaş'ın kampanyasına 18 saatte 1 milyon TL
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Kurban Bayramı öncesinde başlattığı 'Afiyet Ver' kampanyasına 18 saatte 81 ilden 6 bin hayırsever destek verdi.
www.gazeteduvar.com.tr