Manjaro kde vs kubuntu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DYREX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DYREX

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
64
Başlıkta belirtiğim gibi sizce hangisi

UglyBetty

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
128
Şu başlıkta belirttiğim gibi olayını bir kapatalım başlık farklıdır sorunuzu yazacağınız alan farklıdır. Birbirinin yerine geçmez
Yani burada acik, anlaşılır ve net birşey sormuş arkadaş kaldı ki üzerinde avantajlarını ve dezavantajlarını anlatacağı veya tartışacağı bir soru sormamış. Yani demem o ki ne bekliyordunuz acaba?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Yani burada acik, anlaşılır ve net birşey sormuş arkadaş kaldı ki üzerinde avantajlarını ve dezavantajlarını anlatacağı veya tartışacağı bir soru sormamış. Yani demem o ki ne bekliyordunuz acaba?
Cevabı okumadığınız yada anlamadığınız varayıyorum yoksa başlık nedir nereye yazılır konu nedir gibi basit ifadeleri burda tekrardan öğretmek gibi bir durumumuz söz konusu değil. Bunları bilmeyenler için basit kurallarımız mevcut uymak zorundasınız.

UglyBetty

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
128
Cevabı okumadığınız yada anlamadığınız varayıyorum yoksa başlık nedir nereye yazılır konu nedir gibi basit ifadeleri burda tekrardan öğretmek gibi bir durumumuz söz konusu değil. Bunları bilmeyenler için basit kurallarımız mevcut uymak zorundasınız.
Evet site senin uymak zorundayız. Ben de diyorum ki acaba biraz kullanıcıya rahatlık sağlasanız da birşeyleri görmezden gelseniz hani insanlar şu sitresli ortamda biraz daha rahat iletişim kursa... Haaa?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Evet site senin uymak zorundayız. Ben de diyorum ki acaba biraz kullanıcıya rahatlık sağlasanız da birşeyleri görmezden gelseniz hani insanlar şu sitresli ortamda biraz daha rahat iletişim kursa... Haaa?
Yardıma ihtiyacı olanlar rahatca istediği konuları bulabilmeleri için burdayız zaten. Sizler gibi düşüncesizce benim işim görülsün rahat edeyim diğer üyelerimiz ne yaparsa yapsın mantığı ile düzensizce başlıkta soru sormalar olduğu, konusunu yazmaya üşendikleri için bunu yapıyoruz.

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,884
Ben Manjaro'dan yanayım :).

UglyBetty

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
128
Yardıma ihtiyacı olanlar rahatca istediği konuları bulabilmeleri için burdayız zaten. Sizler gibi düşüncesizce benim işim görülsün rahat edeyim diğer üyelerimiz ne yaparsa yapsın mantığı ile düzensizce başlıkta soru sormalar olduğu, konusunu yazmaya üşendikleri için bunu yapıyoruz.
Yani burada sert yapmanıza gerek yoktu ama neyse sıkıntı yok maalesef insanlarda şöyle bir etki-tepki mekanizması var: karşı tarafa söyleyecek mantıklı bir cevabınız olmadında sinirlenerek mantıksızca savunularda bulunuyorsunuz. Yani be burada herhangi bir bencillik göstermedim ama siz bunu yaptığımı iddia ediyorsunuz. Lütfen biraz konuya yoğunlaşın kestirip atmayın sayın admin bey.