Malwarebytes Anti-Malware 1.40

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
son sürümünde ıp koruma diye bi özellik eklenmiş acaba ne işe yarıyo bilen var mı?

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
aslında merak ettim ben eset nod 32 smart securty nin yaninda yardımcı bi eklenti olarak kullanırım sanırım bi işe yarıyo ilk taratmam da virüs buldu:wink:

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende kullanıyorum henüz virüs bulmadı ama çok iyi olduğunu duymuştum.Ara sıra taratarak sistem güvenliğinizi arttırabilirsiniz.İşletim sisteminizde güncel oldumu,AVG de kurulu oldumu on numara...Korkmayın...:drool:

lukande

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yanlış alarmlar vermesinin dışında - sık olmamakla birlikte - kaliteli bir antimalware programıdır, tüm antivirüs yazılımlarıyla uyumlu olarak çalışabilir.( KIS 2010 kullanıyorsanız gereksizdir, sistemi boş yere yormanın anlamı yok, ama içinize ' acaba KIS trojan vs. kaçırmış mıdır? ' gibi bi şüphe düşerse ayda 1 kurup taratıp tekrar kaldırabilirsiniz.) Bu arada söylediklerim full sürüm için geçerlidir, ücretsiz sürümü bi işe de yaramaz zaten. Full sürüm kullanmak isteyenler özel mesaj atabilrler.

son sürümünde ıp koruma diye bi özellik eklenmiş acaba ne işe yarıyo bilen var mı?

KIS 2010 daki " Kaspersky URL advisor " tarzı bir özellik. Yani kötü niyetli siteleri engelliyor.

CoCo52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler paylaşım için. Bir sorum olacak bu program Ad-Aware ile aynı işlevi mi görüyor?

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte mükemmel anti-spyware. Ne Spybot, Ne Ad-Aware ne de Spyware Doctor. Yara bende derman sende Antimalware.

trgs32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler güzel paylaşım indirip kuracağım:)