Malwarebytes Anti-Malware 1.36

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630

Malwarebytes Anti-Malware bir kullanımı kolay, basit ve etkili anti-kötü amaçlı yazılım uygulamasıdır. İster veya bilgisayar bunu bilmezler her zaman virüsler, solucanlar, Truva atları rootkitler, çeviricilerle, casus yazılım bulaşmış olma riski ve kötü amaçlı yazılım da sürekli gelişen ve sert algılamak ve kaldırmak oldu. Sadece en gelişmiş anti-kötü amaçlı yazılım tespit teknikleri ve bilgisayar bu zararlı programları kaldırın. Malwarebytes' Anti-Malware sezimlenmesi ve kötü amaçlı yazılım kaldırılmasını bir sonraki adım olarak kabul edilir. Bu hızlı bir şekilde algılamak için yok tasarlanmış yeni teknolojilerin bir takım ve kötü amaçlı yazılım önlemek vardır. Malwarebytes' Anti-Malware algılayabilir ve kötü amaçlı yazılım bile en iyi bilinen anti-virüs ve anti kaldırmak-kötü amaçlı yazılım uygulamaları algılamak için başarısız. Malwarebytes' Anti-Malware her süreci izler ve kötü amaçlı işlemleri durdurur önce bile başlar.
Gerçek Zamanlı Koruma Modülü hangi sistem için izler Heuristic tarama teknolojisini kullanan gelişmiş bir güvenli. Ayrıca, bir tehdit merkezi uygulanmaktadır - bu tarih için en son kötü amaçlı yazılım tehditleri ile devam sağlayacaktır.

Download
Latest Version

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Her bilgisayarda olması şart program...
Yanlız "full sürümü" daha iyidir..
Paylaşım için sağol..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
tsk.ler güzel bir yazılım

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Spybot ile görevi aynımı yoksa combofix gibi sadece virüs oldumu taratmak için bi program mı?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Casus içindir galiba

bilgix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kuulanıyorum çok fatdasını gördüm..

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Valla iyimi kötümü onun hakkında bir yorum yapamam kardeş ama malwareleri ve trojenleri rootkitleri mükemmel bir biçimde ortadan kadırıyor..:D

ThreatFire koruma olarak iyiymiş. ( Chip'ten alıntı.)

20090411145859.jpg

Threatfire, sisteminizde kurulu bulunan mevcut güvenlik yazılımlarıyla beraber çalışan ve diğer antivirüs araçlarının aksine malware'leri tespit etmek için herhangi bir imzaya ihtiyaç duymayan etkili bir yazılımdır. Söz konusu yazılım, arkaplanda sessiz sedasız çalıştığından kullanıcıların kafasında şu şüphe ortaya çıkabilir: Bu yazılım gerçekten de işini iyi yapabiliyor mu? Yoksa sistem kaynaklarını yok yere kullanan yazılımlardan sadece biri mi? Threatfire, genel olarak size iş bırakmadan arkaplanda çalışmaya devam eder ve şüpheli bir malware'nin tespit edilmesi esnasına kadar da sizi hiçbir şekilde rahatsız etmez, arkaplanda sessizce çalışır.

( NOT= Reklam yapıyor derler ama neyse )