Malesef sistem arayüzü durdu hatası

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir oyun vardı telefon için ama ben tabletten açtım. sorunsuz çalışıyodu. sağ altta saatin orda ekran ayarlarıyla ilgili bir tuş vardı basınca üç seçenek çıktı alttakini işaretledim. Artık her açtığımda sistem arayüzü durdu diyor. Fabrika ayarlarına dönmeden bunu düzeltebilir miyim ??

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar bir oyun vardı telefon için ama ben tabletten açtım. sorunsuz çalışıyodu. sağ altta saatin orda ekran ayarlarıyla ilgili bir tuş vardı basınca üç seçenek çıktı alttakini işaretledim. Artık her açtığımda sistem arayüzü durdu diyor. Fabrika ayarlarına dönmeden bunu düzeltebilir miyim ??

oyunu açtığında mı bu sorun çıkıyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim resetmi atmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de ayni sorunum var ama hic bir sey gozukmuyor lutfen yardim
Not : hic bir sey derken ne ayarlar ne de diger uygulamalar calisiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş konuyu hortlatmıssın ama bendede aynı sorun var ayarlara bıle gıremıyorum :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar excon tabletim var malesef sist arayüzü durdu diyor bundan nasıl kurtulabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayarlara gir altlarda fabrika ayarları çıkacak oa tıkla ve sd kartı sil biraz bekle ilk aldığın gibi olacak
:thumbup1: :clover:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar elimde asus intel işlemcili asus memo pad 7 var model no ME70C modeli bunu hiç bir şekilde root yapamıyorum yazılımını ındırdım rar ıcınde rar var nasıl yapacam ne edecem şaştım kaldım bı fıkır verın a dostlar yazılımını ındırdım sd kartan upload dıyorum sıstem yuklenıyor dıyor ve hata dıyıp kesıyor sd kartı degıstım sıfır aldım yıne aynısı klasorların rar olarak attım olmadı cıkartım ıcındekıler yıne olmadı herseyı denedım pc den de görmuyor donuyor pc bu tabletlere pc den mudahele etme ımkanımız yokmu bı uygulama ıle dşardan yazılım yukleme gıbı ?=

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu konuya bakın bide apkyı deneyin forum. xda-developers. com/memo-pad-7/development/root-asus-memopad-7-me70c-t2873517

NOKTALARDAN SONRAKİ BOŞLUKLARI SİLİN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh:Örf nedir bu cın malı tabletlerden cektıyımız,,,cın malı galasy tab 3 tabletım var sıstem malesef durduruldu dıyor usb ıle pc ye bağladığımda Rahel'i dosyalarımı pc ye kaydedemedım parametre hatası vermiyor acaba neden. Bırde fabrıkator ayarlarına dondüm hıc bır ıse yaramadı ses ve başlatman düğmesinden de hafıza kartı yok uyarısı alıyorum hafız kartı takılı degıl ama takarsam tabletı kırarak sd kartı almam gerek su tabletle ugrasmaktan saçlarıma aklar düştü of of

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar. benim telefonumda da sistem ara yüzü yanıt vermiyor dedi sonra dokunmatik çalışmadı bataryayı çıkarıp takmak zorunda kaldım çalıştı. Sonra yine aynı hatayı verdi yine dokunmatik çalışmadı. bataryayı çıkarıp taktım tel açıldı ama dokunmatik bu sefer hiç çalışmadı şifre yazıp giremedim telefona yardım??

H

Hut

SDN Okuru
Tabletye sürekli malesef sist arayüzü durdu yazısı çıkıyor napcan lazim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum asus zen fone 2 cctvp2p kamera programı çalışmıyor veriyi sildim önbelliği temizledim kapatıp açtım son güncellemeler mevcut açılmıyor malesef durdu diyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadslr plypad tbletim war sist ARA yuzu ynt wrmyr dıö naapmalıyımm nlrrrr cwp weriiinnn aciiiiiilllll:thumbdown:

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadslr plypad tbletim war sist ARA yuzu ynt wrmyr dıö naapmalıyımm nlrrrr cwp weriiinnn aciiiiiilllll[emoji107]
Cihazı kapat. Ses açma orta tuş (eğer var ise) güç tuşu. Bu tuşlara aynı anda bas. Ekrana yazı veya simge gelince elini tuşlardan çek. Karşıda recovery menüsü çıkacak. Ses tuşları ile aşağı in. Wipe cache partition seneğini güç tuşu ile seç (orta tuş ile de seçiliyor olabilir) geri dön. Reboot system now`u seç

D

Drn K

SDN Okuru
Dostum ben de güncelleme yaptım ve maalesef %15 kalınca sistem arayüzü durdu hatası veriyor.