SalihKaartp
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Maks. 8500tle kadar çıkabilirim. Güzel uzun ömürlü hangi telefonları önerirsiniz? İphone 11 düşünüyorum ama danışayım yinede.
İphone 12 mini öneririm iphone istiyorsan android olarak ise S20FE(G780G snapdragonlu olan) Mi10 Mi10T Pro OnePlus 8 öneririm beklersen Relame GT de bu fiyatlara gelirMaks. 8500tle kadar çıkabilirim. Güzel uzun ömürlü hangi telefonları önerirsiniz? İphone 11 düşünüyorum ama danışayım yinede.
iPhone istersen 12 mini Android istersen S21 almanı tavsiye ederim.Maks. 8500tle kadar çıkabilirim. Güzel uzun ömürlü hangi telefonları önerirsiniz? İphone 11 düşünüyorum ama danışayım yinede.
12 mini 10000 tl değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Ufaklığımdan beri hep samsung kullandım ne olursa olsun 3 yıldan sonra samsung bitiyor. Hiç uzun ömürlü olduğunu görmedim. Tamam kullanılıor mu kullanılıyor ama, 3 yıl sonra eski verimi alamıyorsun. İphonelarda ise hala 6si kasmadan kullananlar var. Tercihim iphone tarafından olacak gibiiPhone istersen 12 mini Android istersen S21 almanı tavsiye ederim.
11 iyi midir sizce xr mıUzun ömürlülük açısından tabii ki iphone
Apple iPhone 12 mini Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor buradan alabilirsin12 mini 10000 tl değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Ufaklığımdan beri hep samsung kullandım ne olursa olsun 3 yıldan sonra samsung bitiyor. Hiç uzun ömürlü olduğunu görmedim. Tamam kullanılıor mu kullanılıyor ama, 3 yıl sonra eski verimi alamıyorsun. İphonelarda ise hala 6si kasmadan kullananlar var. Tercihim iphone tarafından olacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 iyi midir sizce xr mı
Yok hocam o çok gelir bana durum fazla yok
400 tl fark var işte bütçen 8500 telefon 8100Yok hocam o çok gelir bana durum fazla yok
Telefonun 128gb modeli 9bin lira üstü400 tl fark var işte bütçen 8500 telefon 8100
8100 lira 12 mini yok ki hocam 8900 tlden başlıyor400 tl fark var işte bütçen 8500 telefon 8100
8100 lira 12 mini yok ki hocam 8900 tlden başlıyor
Bu çıkmadı bende ondan öyle söyledim kusura bakmayın. Ama internetten almayı düşünmüyorum güvenemiyorum açıkcası. Güvenilir midir ki. 8100 tl iyiymişEkli dosyayı görüntüle 160581
Bende 8100TL gözüküyor.
S21 fiyatı uçtu.iPhone istersen 12 mini Android istersen S21 almanı tavsiye ederim.
mediamarkt dan alabilirsin sıkıntı olursa mağaza ya götürürsün APPLE iPhone 12 Mini 64GB Akıllı Telefon KırmızıBu çıkmadı bende ondan öyle söyledim kusura bakmayın. Ama internetten almayı düşünmüyorum güvenemiyorum açıkcası. Güvenilir midir ki. 8100 tl iyiymiş
Siyahını bulabilirmiyim acaba mediamarkttanmediamarkt dan alabilirsin sıkıntı olursa mağaza ya götürürsün APPLE iPhone 12 Mini 64GB Akıllı Telefon Kırmızı
mediamarkt ta yok siyah istersen beko sitesinden alabilirsin iPhone 12 mini 64GB Black | Cep Telefonu | Telefon | Elektronik | Beko TürkiyeSiyahını bulabilirmiyim acaba mediamarkttan
Özellik olarak tamam üstün de ekran falan daha iyi şarj konusunda sıkıntı olur mu acaba ya. Oled ekran falan özellikleri baya iyileştirmişler 11 serisine göreSiyahını bulabilirmiyim acaba mediamarkttan
ben testlerde sıkıntı görmedim istersen bakabilirsin ekran küçük hem oled ve işlemci 5nm ondan batarya gider benceÖzellik olarak tamam üstün de ekran falan daha iyi şarj konusunda sıkıntı olur mu acaba ya. Oled ekran falan özellikleri baya iyileştirmişler 11 serisine göre
Mantıklı aslında 64 gb idare edicem artık yapıcak bi şey yok sıkışcak biraz ama olsunben testlerde sıkıntı görmedim istersen bakabilirsin ekran küçük hem oled ve işlemci 5nm ondan batarya gider bence