Makrolu mouse önerisi

Phatron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bazı oyunlarda fareyle fazla tıklamamız gerken şeyler oluyor. Bunun için makro mouse önerisi bekliyorum. bütçem ortalama 100-150tl. Sadece isim söylemek değilde mümkünse lnik atarak öneride bulunabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar ^^

SüMSüK54_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam benim idarelik aldığım bir mouse eğer paran yoksa idare etmek amaçlı alabilirsin onun dışında tavsiye etmem. Ani reflexlere tepki veremiyor. 9 tane tuşu var ama bu tuşlara oyunlarda bind atayamıyorsun. Driveri için eski mouselerin driverini kullanıyorum. Kendi driveri çince.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Hocam benim idarelik aldığım bir mouse eğer paran yoksa idare etmek amaçlı alabilirsin onun dışında tavsiye etmem. Ani reflexlere tepki veremiyor. 9 tane tuşu var ama bu tuşlara oyunlarda bind atayamıyorsun. Driveri için eski mouselerin driverini kullanıyorum. Kendi driveri çince.
dostum eğer bunu alırsan net söylüyorum maksimum 2 haftada bozulur.
steelseries, logitech alabilirsin.
ben steelseries rival 110 öneririm Steelseries Rival 110 Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri... bime 140tl'ye gelmişti almadığım için nasıl pişmanım anlatamam.

SüMSüK54_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

aliyasiny65

Profesör
Reaksiyon puanı
2,277
almanı öneririm fiyatı ucuz ve gayet iyi bir ürün 7 aydır abana abana vura vura kullanıyorum çünkü bilgisayar sürekli donuyor minecraft gibi bir oyunda bile 7 fps'den fazla alamıyorum optifine kurulu olmasına rağmen neyse ondan klavye ve mouse'ye vurup duruyorum sinirimi ondan alıyorum ona rağmen hiç bir sıkıntı yok ve güzel bir mouse