Makro oyunlarda ban sebebi mi?

JustMbappe7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Merhaba yeni bir fare aldım. Rampage smx r-13 ve sanırım makro oyunlarda ban sebebiymiş ben cs go da yanlışlıkla bastım deneme amaçlı baya korktum ama ban yemem umarım her neyse sadede geleyim demek istediğim bu makro tuşu oyunlarda yanlışlıkla basarsam vs. bana ban yedirtir mi? Örnek : R6, cs go, rocket lig vb. oyunlar ( Makro sol tıka ayarlı geldi elime )

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Merhaba yeni bir fare aldım. Rampage smx r-13 ve sanırım makro oyunlarda ban sebebiymiş ben cs go da yanlışlıkla bastım deneme amaçlı baya korktum ama ban yemem umarım her neyse sadede geleyim demek istediğim bu makro tuşu oyunlarda yanlışlıkla basarsam vs. bana ban yedirtir mi? Örnek : R6, cs go, rocket lig vb. oyunlar ( Makro sol tıka ayarlı geldi elime )

Makro ban sebebi. Rust oyunun da yapan çok hemen değil de belli bir süre sonra ban veriyorlar. Bu sadece Rust için geçerli. Saydığın oyunlar da daha çabuk tespit edilirse eğer anında ban yersin.

JustMbappe7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Makro ban sebebi. Rust oyunun da yapan çok hemen değil de belli bir süre sonra ban veriyorlar. Bu sadece Rust için geçerli. Saydığın oyunlar da daha çabuk tespit edilirse eğer anında ban yersin.
Hocam eğer böyle bir şey varsa neden makrolu mouse satıyorlar? Çok saçma... Makroyu nasıl devre dışı bırakacağım biliyor musunuz?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ne tarz oyun olursa olsun. Dİğer oyunculara karşı üstünlük veya avantaj sağlamana neden olan 3. part yazılımlar uygulamalar veya macro ban sebebidir...

Bir kullanırsın bir şey olmaz iki kullanırsın bir şey olmaz ama elinde sonunda görülürse anlaşılırsa veya şikayet olursa ban alırsın...

JustMbappe7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Kendi macro yazılımı üzerinden değişiklik yapabilirsiniz.
1616333467535.png

Buraya girdim nasıl yapacağım bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne tarz oyun olursa olsun. Dİğer oyunculara karşı üstünlük veya avantaj sağlamana neden olan 3. part yazılımlar uygulamalar veya macro ban sebebidir...

Bir kullanırsın bir şey olmaz iki kullanırsın bir şey olmaz ama elinde sonunda görülürse anlaşılırsa veya şikayet olursa ban alırsın...
Hocam benim size makro dediğim yerde bu yazıyor: 8,5,4
1616333596165.png

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Benim bloody mouse'da da var makro ayarları ama sen açmadığın sürece kapalı duruyor. Bana da kapalı gibi geldi sanki. Deneme falan yapın isterseniz.

sabri28can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Dostum makro hem ban hem de karşındaki oyuncudan küfür yeme sebebidir. Çünkü karşındaki kendi hakkıyla çabalarken sen işin içine hile sokmuş oluyorsun.