Makro Kullanım Hakkın'da Bilgi

illegalonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere makro durumu son yılların popüler bir durumu oldu desek yeridir çoğu oyunda makro'suz oyuncu görmek zor desek bu daha doğru olur şimdi makro yasaklandı kullanılmıyor şu şu oyunlar'da demeyelim kullanıma devam ediyor çünkü tespiti zor olan bir'şey bu konu hakkında sizler'den bilgi almak istiyorum. Öncelikle belli başlı oyunlar hakkında bilgi almak istiyorum örnek csgo,R6 gibi oyunlar'da makro kullanılır'sa ne gibi bir sorun teşkili olur mesela bir markayı örnek vermek gerekir'se ( tiriniti ) markasının programını kullanır'sak ne gibi sorunlar ile karşı karşıya geliriz bilgisi olan var ise paylaşabilirmi ?

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
pubg türevi bi oyunda
ya da easy anticheat kullanan programlarda
yakalanırsan donanım banına kadar gider. hwid ve ip adresee ban atarl.ar hele easy den yersen o programı kullanan hiç bi oyunu açamayabilirsin.
yani yakalanırsan kan alma durumları gerçekleşebilir.
ayrıca şahsen özellikle yapay zeka destekli pubg de bu makroyu kullananlara karşı acayip sinirleniyorum. çünkü yapay zeka bu tür şeyleri algılayamıyor ve sapıtıyo. sonra olmadık hatalar oluşuyor. yani adama tebelleş olmasan bile aynı haritadasınız diye adamın oyununu sapıttırabiliyormuşsun. o yüzden yurt dışında çok forumda aşırı söyleniyor insanlar haberiniz olsun.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Rust oyununda sadece Bloody mouseler ban yemiyor diye duydum bütün makrocuların hepsi Bloody kullanıyor, Logitech mousede deneyen arkadaşım direk gameban yedi. Bence gerek yok böyle şeylere zamanında bende hile, makro kullandım hatta ilk G300S'i makro için almıştım, hile ve makroyla oynarsan oyunundan zevk alamıyorsun üstüne ban yiyorsun önermem 2.5 Yıl önce denedim ban yedim bir daha bulaşmadım. PUBG de makro bulunan mouse ile oyunun başında makroyu kapatmanı söylüyor oyundan atıyor aynı şekilde R6 da ban yiyorsun diye biliyorum.

illegalonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşlerim gönül isterki hiç bir oyunda bu tarz şeylere gerek duymayalım ama öyle saçma sapan insanlar'la karşı karşıya geliyoruzki ciddi anlamda sinir kırizleri geçiriyoruz yani şöyle örnek vereyim ben 30 yaşına yakın bir insanım işten geldiğimde sitres atmak için oyunlara girip zaman öldürüyorum yeri geliyor eşimle oturmuyorum pc başında vakit geçiyorum. Neyse şimdi ben emek veriyorum yeri geliyor günler'ce map'lerde aim kasıyorum adam ya makroyla veya hileyle neyse gelip benim emeğimi çalıyor yani bu durum cidden cinnet geçirtecek hale geliyor örnek oyunları söyliyeyim.
Rust : Makrosuz adama denk gelmedim desem yeridir
CSGO: Wall hack olmayan yok desek yeridir ( rank fark etmiyor )

CSGO için şunun örneğini vereyim biz takımımla faceit full premium kullanıyoruz ( bu arada ordada hile var) neyse geçenler'de dedikki girelim 3-5 el MM atalım kardeşim adam yeteneksiz'se veya tepkimeleri yavaş sa ölüyor yani öldürüyoruz kazanıyoruz kazanıyoruz takkkkk 10. raund'da mola alıyorlar küfürler saygısızlıklar sonra adam kapı arkası sıkıyor dönerek geliyor aim kullanıyor bu ne abi diyorum ? Siz'de var bizde açtık lan oğlum arzamısın sen yani her iyi oynayan hilemidir kardeşim böyle saçma şey olamaz bizler faceitte alışmışız ve kendimize özgü bir oyun tarzımız var yani sen neden hemen hile diye dillendiriyorsun diyorum yok aga çocuk inanmıyor sonra oda zehir oluyor hayır yani bende var 60 oyun bir dünya başarım kart cart curt neden hile kullanıp profilimi rezil rüsva edeyim durumun özü bu yani artık son olarak ESEA platformu kaldı onuda denicez hile varmı yokmu bilmiyoruz
Bu arada steam adresimi aşağıya bırakıyorum ekmek isteyenler ekleyebilir kardeşlerim

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Kardeşlerim gönül isterki hiç bir oyunda bu tarz şeylere gerek duymayalım ama öyle saçma sapan insanlar'la karşı karşıya geliyoruzki ciddi anlamda sinir kırizleri geçiriyoruz yani şöyle örnek vereyim ben 30 yaşına yakın bir insanım işten geldiğimde sitres atmak için oyunlara girip zaman öldürüyorum yeri geliyor eşimle oturmuyorum pc başında vakit geçiyorum. Neyse şimdi ben emek veriyorum yeri geliyor günler'ce map'lerde aim kasıyorum adam ya makroyla veya hileyle neyse gelip benim emeğimi çalıyor yani bu durum cidden cinnet geçirtecek hale geliyor örnek oyunları söyliyeyim.
Rust : Makrosuz adama denk gelmedim desem yeridir
CSGO: Wall hack olmayan yok desek yeridir ( rank fark etmiyor )

CSGO için şunun örneğini vereyim biz takımımla faceit full premium kullanıyoruz ( bu arada ordada hile var) neyse geçenler'de dedikki girelim 3-5 el MM atalım kardeşim adam yeteneksiz'se veya tepkimeleri yavaş sa ölüyor yani öldürüyoruz kazanıyoruz kazanıyoruz takkkkk 10. raund'da mola alıyorlar küfürler saygısızlıklar sonra adam kapı arkası sıkıyor dönerek geliyor aim kullanıyor bu ne abi diyorum ? Siz'de var bizde açtık lan oğlum arzamısın sen yani her iyi oynayan hilemidir kardeşim böyle saçma şey olamaz bizler faceitte alışmışız ve kendimize özgü bir oyun tarzımız var yani sen neden hemen hile diye dillendiriyorsun diyorum yok aga çocuk inanmıyor sonra oda zehir oluyor hayır yani bende var 60 oyun bir dünya başarım kart cart curt neden hile kullanıp profilimi rezil rüsva edeyim durumun özü bu yani artık son olarak ESEA platformu kaldı onuda denicez hile varmı yokmu bilmiyoruz
Bu arada steam adresimi aşağıya bırakıyorum ekmek isteyenler ekleyebilir kardeşlerim

benim de pubg lite rankımın içine etti macrocu camperler. benim yarı saatim boyunca oynamamış, 10 da birim anca adam vurmuş adam büyük usta.
ben ise acemide kaldım. neden? çünkü 11 kil alıp ilk 15 e girince bi camper e ölüyorum. oyunun da rank sistemi kaç kil değil kaçıncı seviyede olduğuna bağlı. bu yüzden rankım bi türlü yükselmiyor. belki o yüzden hileden kurtulamıyorum.
tek başına 7 8 kil alıp squadda takımı taşırken bi anda salağın birine ölünce takım arkadaşlarımız da ilerleyemediği için tüm emeğim boşa gidiyo. abi anlamıyorum ki. üstüne takımın keskin nişancısı genelde ben olduğum için de yandan fırlayıp bana 1 şarjör miniyi bi de makro ile sallayan akıl yoksununu da bi türlü göremiyorum arkadaş.