Makedonya'dan telefon aldım bi sorum var.

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar selamlar.Amcam aracılığıyla Makedonya'dan telefon aldım(s8).Yaklaşık 580 euro'ya denk geldi(2400tl).Fakat baktığım sitede bir şey dikkatimi çekti.Sitede oneplus 5 ve s8 in fiyatı birebir aynıydı(ledikom.mk) acaba bunun nedeni nedir?Bizim ülkeye ithalatçı getiriliyor ondan ucuz diyeceksiniz ama s8'inde ithalatçı garantilisi var.Niye bu kadar farklı ülkemizdeki oneplus 5 ve s8 fiyatı.Sadece ülkemizdeki marka bedeli mi bu yani?Aldığım sitede u11 olsaydı onu alcaktım(bkz.müzik için telefon) nasip s8 de iyi görünüyor şimdilik.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar selamlar.Amcam aracılığıyla Makedonya'dan telefon aldım(s8).Yaklaşık 580 euro'ya denk geldi(2400tl).Fakat baktığım sitede bir şey dikkatimi çekti.Sitede oneplus 5 ve s8 in fiyatı birebir aynıydı(ledikom.mk) acaba bunun nedeni nedir?Bizim ülkeye ithalatçı getiriliyor ondan ucuz diyeceksiniz ama s8'inde ithalatçı garantilisi var.Niye bu kadar farklı ülkemizdeki oneplus 5 ve s8 fiyatı.Sadece ülkemizdeki marka bedeli mi bu yani?Aldığım sitede u11 olsaydı onu alcaktım(bkz.müzik için telefon) nasip s8 de iyi görünüyor şimdilik.
Samsung olduğu için marka değeri var ülkemizde

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Yav s8 almışsın git işine hala daha soruyor onopolos bos nodon s8 olo oyno olum fantezimi yapıyorsun ben elimdeki j7 ile sucuklu yumurta yapsammi diye dusunuyorum normalde bu kadar isinmaz ama chromeda fazla kalinca bole oluyor herhalde samsungun kendi uygulamasini kullancaz bundan sonra

Reaksiyon puanı
5,164
Yav s8 almışsın git işine hala daha soruyor onopolos bos nodon s8 olo oyno olum fantezimi yapıyorsun ben elimdeki j7 ile sucuklu yumurta yapsammi diye dusunuyorum normalde bu kadar isinmaz ama chromeda fazla kalinca bole oluyor herhalde samsungun kendi uygulamasini kullancaz bundan sonra
Çözüm tapatalk

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Kardeşim valla merak ettim açıkcası sdn forumdan başka nereye soriyim? :).Ayrıca babamın telefona ihtiyacı vardı.Bende atladım hemen benim Xperia X i sana veriyim.Ben 2400'ün yarısını veriyim sende 1200 e benim telefonu almış ol diye(bilgisayar mühendisliği okuyorum.Evet malesef teknoloji konusunda maymun iştahlılığım var. :D).Oda tamam dedi öyle oldu yani

Reaksiyon puanı
5,164
Hala anladim ben bunun ne oldugunu hocam aciklarmisin

Screenshot_20170822-153415.jpg

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Guzel bir seye benziyordu fakat ben pek begenmedim zaten buradan baska forumda gezmiyorum

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
8SPlus Bulgaristandan 3500'e geliyor banada bende bazen düşünüyorum ama yurt dışı ve garantisiz olması canımı sıkıyor :S