MAKALE - Şizofren Albümü Çıktı !

PSiKOPAT-HAYALET

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
makalevf2.png
Yine zamani geldi! Isviçre'nin Türk Rap grubu MAKALE, 29 subat'da "Sizofren" ismini tasiyan yeni albümlerini piyasaya sunuyor (Kalimat ve Nation Music üzerinden).
"Kingztanbul" ve "Tamam"'dan sonra bu çalisma Basel çikisli grubun üçüncü albümü. Bu CD dinleyicileri büyüleyen party trackleri ve düsündürücü parçalardan bir karisim olarak nitelendiriliyor. Albümün altyapilari daha önceden de açiklandigi gibi DJ DEF CUT ve MISDA OZ'a ait. Casus ve Cesaret'in raplerinin yani sira DJ Steel'in de scratchleri etkiliyor rap severleri.
Prodüksiyon'da albüme yakisacak isimleri davet eden Makale, Basel'de taninmis rapçiler Black Tiger & MC Rony, EKR, Frankfurt'dan Steryo C.E.M., Freakanoid, Azra ve eski Cartel üyesi olan Berlin'li Erci E. gibi Rapçilerle beraber çalisti.

TRACKLIST:

1. Fark Yok
2. Inadina
3. Ask ve Kavga
4. Sizofren
5. Unufhaltbar feat. MC Rony & Black Tiger
6. Ciçekler
7. An Beni
8. Casusteryo feat. Steryo C.E.M.
9. Bize Hak Ver
10. Iki Harami
11. Dün, Bugün, Yarin
12. Pisman Olmam feat. Freakanoid
13. Sevmiyorum
14. Dert Bitmez
15. Die Welt Brennt feat. Steryo C.E.M.
16. Deh Deh feat. EKR & Azra
17. Bambaska feat. Erci E.
18. Raplik

Makale - Şizofren Albümü Ön şipariş için TIKLA

Mod. Özellikle yazıda vurgulamak istediğimiz bölümler dışında, genellikle ince yazıyoruz. Buna özen gösterirsek sevinirim.

Düzenleme. Yazı inceltildi.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
albüm güzelmi ki acaba ???

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Makale_Azra_Track_big.jpg

"Aşkım bana geri dönsene, yaşayalım biz birlikte, sensiz olmuyor hayat." Bu nakaratı hatırlıyorum ne zaman Makale ile alakalı bi' haber okusam. Yanlış hatırlamıyorsam 2006 Electronica Fest. gibi hatrı sayılır bi' organizasyonda yer almışlardı. Sevemeyenlerdenim Makale'yi Beat'ler tamam belki ama Rap'ler çok kötü.