Mail için telefon önerisi

fehmiakca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba, ikinci bir telefon almayı düşünüyorum. Telefona sadece 7 tane mail hesabı kuracağım ve o amaçla kullanacağım. Bir de büyük boyutlu bir hafıza kartı alıp telefonumdaki fotoğrafları orada saklamayı düşünüyorum. Tavsiyeniz hangi telefon olur. Mümkün olduğunca ucuz olacak. İşletim sistemi fark etmez.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Samsung Galaxy C7 (5.7 inc ekranı ve tasarımı ile sizce fazla fazla yeticek bir cihaz )

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Samsung Galaxy C7 (5.7 inc ekranı ve tasarımı ile sizce fazla fazla yeticek bir cihaz )
Fakat Turkiyede malesef ithalatci garantili satiliyor. Enistem C9 Pro alicakti bu yuzden vazgetci. Ama guzel bir telefon. Gold renginin on tarafi Note 5 i andiriyor. Tasarim olarak hosuna gittiydi

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Xiaomi mi max kamerayi cok kullanmiyacaksaniz tavsiye ederim büyük ekran batarya kasmama vs mutlu eder

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Fakat Turkiyede malesef ithalatci garantili satiliyor. Enistem C9 Pro alicakti bu yuzden vazgetci. Ama guzel bir telefon. Gold renginin on tarafi Note 5 i andiriyor. Tasarim olarak hosuna gittiydi
Tasarım anlamında şuan çoğu amiral gemisinden daha karizmatik bir cihaz bence Note 5 ile Note 7 karışımı bir görüntüsü var :D

caglarcb

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Bütçe nedir? Yanlış anlamayın sormamdaki sebep, kime göre ucuz. Yani 5000 tl maaşla çalışan bir arkadaşımızsanız 2000 tl'ye ucuz diyebilirsiniz. Bilmediğimiz için. :)