Mahkeme Erylılmazı haklı buldu

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mahkeme Erylılmaz’ı haklı buldu
Çankaya belediye başkanı Muzaffer Eryılmaz'a ait olduğu belirtilen ve meclis üyelerine rüşvet verdiği ifade edilen ses kayıtaları mahkemeye taşındı…. Mahkeme ise Eryılmaz’ı haklı bularak ses kayıtlarını yayınlayan Kanal 7 televizyonuna tekzip yayınlama kararı verdi.

Çankaya belediye başkanı Muzaffer Eryılmaz’ın meclis üyelerine rüşvet verdiği yönünde Kanal 7 televizyonunda ses kayıtları yayınlanmıştı… Eryılmaz ise ses kayıtlarının montaj olduğunu belirterek mahkemeye tezip başvurusunda bulunmuştu… Mahkeme Erylılmaz’ı haklı buldu…

Eryılmaz'ın başvurusunu inceleyen ankara 2. Sulh ceza mahkemesi, 26 eylül 2008'deki ana haber bülteninde ses kaydını yayınlayan kanal 7'nin, gönderilen düzeltme metnini, 5187 sayılı basın kanunu'nun 14. Maddesine uygun olarak, aynı programda ve aynı şekilde yayımlanmasına karar verdi.

Mahkemenin kararında, ''ses kaydının gerçekliği tespit edilmeksizin yayınlandığı, Eryılmaz'ın asılsız ve ağır ithamlara maruz bırakıldığı'' kaydedildi.
Mahkeme kararınının ardından Eryılmaz’da bir açıklama yaptı… Eryılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ''tertemiz bir anlayış ve yönetimle çalışma yürüttüklerini'' ifade ederek ''asılsız ithamların bizzat mahkeme kararıyla tespit edildiği bir ortamda sosyal demokrasinin Çankaya'daki kalesinde, açık, şeffaf bir yönetim şekliyle CHP'ye, partimize sahip çıktık. Partimizin yüzünü hizmetimizle ağarttık.'' dedi…

http://www.bizkackisiyiz.com/Haber.php?Haber_id=1763

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yok cnm kanal7 iftira , çamur atmaz :)

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[quote=KachacK;471287]din ve iman olan yerde iftira ve çamur olmaz! sana tavsiye; din ve iman kelimelerini bir arada kullandığın zamanlar ÇOK DİKKATLİ ol...[/quote]

ben bu iki kelimeyi doğru kullanıyom mu bir bakın rica ederim.
Hz. Muhammed(S.A.V), iman için üç koşul öngörmüş: Tasdik, ikrar ve amel. Yani imanlı sayılmak için kalp ile bilmek, dil ile söylemek ve ilkelerini uygulamak gerekiyor. Bu kapsamda din ve iman mutlaka birlikte var olmak zorunda. Dinin var olması için dine iman etmek, imanın var olması için mutlaka bir din gerek.
Oysa Türkiye'de dindarım diyen pek çok imansız var. Ve bu tür saygısızlar, saygıyı öngören İslamiyet dininin ilkelerini uygulamamak, yani Hz. Muhammed'in talep ettiği 'amel'i yerine getirmemekle 'imansız' sayılırlar. İman olmadan din de olamayacağı için, dinsiz de oldukları söylenebilir.
hem dinsiz hem imansız.yani bunların olduğu yerde de iftira ve çamur demi.
doğru kullanıyom demi.

Bakınız Kanal 7.
onlar deniz fenerinin huzur verici ışığı ile aydınlanmakta yolunu bulmaktadırlar.

KachacK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bu iki kelimeyi doğru kullanıyom mu bir bakın rica ederim.
Hz. Muhammed(S.A.V), iman için üç koşul öngörmüş: Tasdik, ikrar ve amel. Yani imanlı sayılmak için kalp ile bilmek, dil ile söylemek ve ilkelerini uygulamak gerekiyor. Bu kapsamda din ve iman mutlaka birlikte var olmak zorunda. Dinin var olması için dine iman etmek, imanın var olması için mutlaka bir din gerek.
Oysa Türkiye'de dindarım diyen pek çok imansız var. Ve bu tür saygısızlar, saygıyı öngören İslamiyet dininin ilkelerini uygulamamak, yani Hz. Muhammed'in talep ettiği 'amel'i yerine getirmemekle 'imansız' sayılırlar. İman olmadan din de olamayacağı için, dinsiz de oldukları söylenebilir.
hem dinsiz hem imansız.yani bunların olduğu yerde de iftira ve çamur demi.
doğru kullanıyom demi.

Bakınız Kanal 7.
onlar deniz fenerinin huzur verici ışığı ile aydınlanmakta yolunu bulmaktadırlar.

kanal7 yada deniz feneri "din ve iman" referansı değillerdir! bunu kimse diyemez, diyen cehaletin en üst mertebesindedir! anlamadığım bir hadis ve mealin hemen arkasından neden örnek olarak bu iki kurum?

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kanal7 yada deniz feneri "din ve iman" referansı değillerdir! bunu kimse diyemez, diyen cehaletin en üst mertebesindedir! anlamadığım bir hadis ve mealin hemen arkasından neden örnek olarak bu iki kurum?

birbirlerini finanse ediyorlar o yüzden.
başka bir deyimle kanal 7 dininin gereğini yapıyo demi bu güzel amelleri.iftira ve çamur yok yani.

KachacK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birbirlerini finanse ediyorlar o yüzden.

birbirlerini finanse etmeleri de "din ve iman" referansı yapmaz ki onları! tuhaf bir yaklaşım seninki...

ayrıca haber7 nin deniz feneri ni finanse ettiği doğru! lakin sorunların deniz feneri e.V. de olduğunu sağır sultan bile biliyor. deniz fener türkiye sorumlusu basın açıklaması yaptı defalarca bizim o kurumla hiçbir hukuki bağımız yoktur diye! hala neyi savunuyorsun sen ben onu anlyamadım?

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
birbirlerini finanse etmeleri de "din ve iman" referansı yapmaz ki onları! tuhaf bir yaklaşım seninki...

ayrıca haber7 nin deniz feneri ni finanse ettiği doğru! lakin sorunların deniz feneri e.V. de olduğunu sağır sultan bile biliyor. deniz fener türkiye sorumlusu basın açıklaması yaptı defalarca bizim o kurumla hiçbir hukuki bağımız yoktur diye! hala neyi savunuyorsun sen ben onu anlyamadım?

türkiyedeki ele başları yakalandı dimi soruşturma bitti temize çıktı yani ohh Allah'ıma şükür.siz çok şey biliyorsunuz pardon özür diliyorum benim cahilliğime verin lütfen.

ayrıca düzeyli tartışmanız için de teşekkürler.
saygılarımla.

ben bu deniz feneri e.v ile türkiyedeki deniz feneri olayını anlayamıyorum.almanya da kuracaksan farklı bir şirket ismi ver die see almanca deniz demekmiş onu koy önüne farklı olsun patentini satma millete... eğer ki denizi türkçe feneri de türkçe ise sana yakınlaşmak için senin ikizin olmak için kurulmuştur derim öyleyse senin adını kullanıp bu işi yaptıysa bu ülkede aklan.kaçma.benim filoda ama ben tanımam deme.

KachacK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türkiyedeki ele başları yakalandı dimi soruşturma bitti temize çıktı yani ohh Allah'ıma şükür.siz çok şey biliyorsunuz pardon özür diliyorum benim cahilliğime verin lütfen.

ayrıca düzeyli tartışmanız için de teşekkürler.
saygılarımla.

önemli değil herkes hata yapabilir önemli olan hatadan dönmektir :)

teşekkürün için de rica ederim. ne zaman istersen ben burdayım.
selametle...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250

hukiki bağlılığımız yok diyorlar ama
kanal 7deki deniz feneri programında avrupa uzantısının hesap numaralarının verilmesini hala açıklayamadılar ;)

KachacK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hukiki bağlılığımız yok diyorlar ama
kanal 7deki deniz feneri programında avrupa uzantısının hesap numaralarının verilmesini hala açıklayamadılar ;)

bu hukuki bağ olduğunu kanıtlamaz. makbuzunu saklayanlar, makbuz ibraz ederek bağışlarını zaten geri de alabiliyorlar. Neticede 11 kasımda mahkemeleri var. tabi ki orda ak kara ortaya çıkar...

ayrıca dediğim gibi bu iki kurum "din ve iman" kavramına referans değiller! hata yapan, insanları aldatan her kimse cezasını en geç hesap günü verecektir.

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bu yandaş medyanın hiç bir haberine güvenilmez diye haftalardır burada anlatmaya çalışıyorum. Zaten farkındaysanız ne nezaman deniz feneri, şaban dişli olayları patladı bu forumdaki Akp yandaşları dut yemiş bülbüle döndüler. Sesleri çıkmaz oldu..Ergenekon haberleri olunca konuşurlar sonrada sus pus olurlar..

KachacK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu yandaş medyanın hiç bir haberine güvenilmez diye haftalardır burada anlatmaya çalışıyorum. Zaten farkındaysanız ne nezaman deniz feneri, şaban dişli olayları patladı bu forumdaki Akp yandaşları dut yemiş bülbüle döndüler. Sesleri çıkmaz oldu..Ergenekon haberleri olunca konuşurlar sonrada sus pus olurlar..

aynı şekilde ergenekon olaylarında da akp yandaşı olmayanlar dut yemiş bülbüle dönmüşlerdi. bu da acı bir gerçek...:D

bir tarafta devleti yıkma planları diğer tarafta milleti dolandıran dolandırıcılar. hangisi daha iyi dersen ikisi de birbirinden kötü. ama dürüst olmak gerek. Ergenekon eşsiz bir faaliyetti...

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
önemli değil herkes hata yapabilir önemli olan hatadan dönmektir :)

teşekkürün için de rica ederim. ne zaman istersen ben burdayım.
selametle...

hatadan dönmek deyince aklıma geldi.benim deniz canavarı ile ilgili bir maceram olmuştu onu anlatam izninizle.garanti bankası bankomatlarında tanıştım ben deniz feneri pardon canavarıyla.hem de bu ülkede şifreyi girdikten sonra farklı hesabınız varsa veya boş devam ekranı vardı bir ara oraya deniz feneri bağış ekranı yapmışlardı aceleden sıradaki arkadaşlarım bilmeden bağış yaptı.devam yerine eveti koymuşlardı ekranın diğer tarafına koysalar dı okuyan adam o tarafa basar verirdi.ama ben okudum vermedim canavara.verenler hesap akışlarından gördüler veya gönülden verdiler..bağış miktarı aramızda kalsın yapılan hayrı dillendirmeyelim.iki gün sonra bu karşılama ekranı kalktı koskoca garanti bankasından.bende mehmetçik vakfı için bir ekran yapın dedim dilekçe verdim sizce ne dediler.mehmetçik vakfına bu kadar iyilik yapamıyorlar mış arkasında büyük millet meclisi yokmuş o yüzden.canavarın arkasında millet meclisi var yani ödüllendirdiler şahlandırdılar bak ne oldu.

Balık hafızalı bir toplum, olta ucundaki yemle idare edilir!..

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şu yandaşları bu yandaşları almışsınız başınızı gidiyorsunuz;

Şuana dek burada paylaşıma sunduğunuz haberlerin %99'u Doğan medya gurubuna ait..

Ve her haberden birgün sonra tekzip gerektiren haber oluyor..

Bunların çoğu bir şekilde yalanlandı.. Bunun üzerine yorum yapılmasını bekliyorsunuz..

Ayıp ama herkesi kendinz gibi zannetmeyin.. Herkes sizler gibi ilk okuduğu haberin ardından bir kitleyi hedef alıp kendi milli ve manevi değerlerine hakaret etmez..

Sizin olan sizindir.. Sizin olmayan gayrı ahlâkidir.. Sizin gibi düşünen doğru düşünmeyen yandaştır.. bilgisizdir.. taraftır..

Bugüne dek konu edilen, ünv. başörtüsü konusu, Ramazan dolayısıyla verilen iftar yemekleri, ülke ile ilgili dış temsilcilik faaliyetleri, Yolsuzluk, Deniz Feneri olayı, Ergenekon olayı, Asker muhabbeti.. ve Şehid Cenazeleri.. Bu konularda hep aynı tavrı sergilediniz..

Yazdığınız yorumları bir de at gözlüğünü çıkarıp değerlendirin..

- Kutuplaşma başladı.. ( dediniz; en büyük ayrımı sizler yapıyorsunuz.. )
- Din sömürgesi.. ( dediniz; En alâsını siz yapıyorsunuz.. )
- Dini kendilerine göre yorumluyorlar ( dediniz; Bunu en iyi siz yapıyorsunuz.. )
- Atatürk düşmanlığı aşılanıyor.. ( dediniz; Düşmandan daha fazla zarar veriyorsunuz.. )
- vs vs..

Şehid cenazesinde;

Bu memleketin insanına,
Toprağa Verilen Can'a
Allah'a

yapılan hakaretleri bile desteklediniz..

Yıllardır Atatürkçülük, Laiklik adı altında insanlarımızı ezip, Krallık kuran sultan gibi yaşayanları başımıza tac ettiniz.. hala neyden bahsediyorsunuz..

Kendi adıma bir yerde savunduğum hususlarda haksız çıktığımda kabul eder susar utanırım..

Ya sizde? O ar var mı?

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şu yandaşları bu yandaşları almışsınız başınızı gidiyorsunuz;

Şuana dek burada paylaşıma sunduğunuz haberlerin %99'u Doğan medya gurubuna ait..

Ve her haberden birgün sonra tekzip gerektiren haber oluyor..

Bunların çoğu bir şekilde yalanlandı.. Bunun üzerine yorum yapılmasını bekliyorsunuz..

Ayıp ama herkesi kendinz gibi zannetmeyin.. Herkes sizler gibi ilk okuduğu haberin ardından bir kitleyi hedef alıp kendi milli ve manevi değerlerine hakaret etmez..

Sizin olan sizindir.. Sizin olmayan gayrı ahlâkidir.. Sizin gibi düşünen doğru düşünmeyen yandaştır.. bilgisizdir.. taraftır..

Bugüne dek konu edilen, ünv. başörtüsü konusu, Ramazan dolayısıyla verilen iftar yemekleri, ülke ile ilgili dış temsilcilik faaliyetleri, Yolsuzluk, Deniz Feneri olayı, Ergenekon olayı, Asker muhabbeti.. ve Şehid Cenazeleri.. Bu konularda hep aynı tavrı sergilediniz..

Yazdığınız yorumları bir de at gözlüğünü çıkarıp değerlendirin..

- Kutuplaşma başladı.. ( dediniz; en büyük ayrımı sizler yapıyorsunuz.. )
- Din sömürgesi.. ( dediniz; En alâsını siz yapıyorsunuz.. )
- Dini kendilerine göre yorumluyorlar ( dediniz; Bunu en iyi siz yapıyorsunuz.. )
- Atatürk düşmanlığı aşılanıyor.. ( dediniz; Düşmandan daha fazla zarar veriyorsunuz.. )
- vs vs..

Şehid cenazesinde;

Bu memleketin insanına,
Toprağa Verilen Can'a
Allah'a

yapılan hakaretleri bile desteklediniz..

Yıllardır Atatürkçülük, Laiklik adı altında insanlarımızı ezip, Krallık kuran sultan gibi yaşayanları başımıza tac ettiniz.. hala neyden bahsediyorsunuz..

Kendi adıma bir yerde savunduğum hususlarda haksız çıktığımda kabul eder susar utanırım..

Ya sizde? O ar var mı?
ortaya karışık herhalde yersen.:)

bu memleketin insanına ;al ananı git.
toprağa verilen cana ;kelle
yapılan hakaretleri desteklediniz.

krallık kuranları başımıza taç ettiniz.yazık ki şu an başımızdakiler yoksulluk içinde sürünüyorlar hadi bağış yapalım dostlar.hep birlikte.

o ar var mı derken temiz ahlaki saygı çerçevesinde hakaret içermeyen cinsten olanı demi.herkeste var merak etme.
saygılarımla.
mevlana oğluna der:Bahaeddin;fazla bir şey isteme ve hiç kimseden de fazla olma.merhem vu mum gibi ol.iğne gibi olma.eğer hiç kimseden sana fenalık gelmesini istemezsen fena düşünceli olma.çünkü bir adamı dostlukla anarsan,daima sevinç içinde olursun.işte o sevinç cennetin ta kendisidir.

siyasetle ,inancını birbirinden ayır kötülüğe karşı her yerde ol.
hürmetlerimle.

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ortaya karışık herhalde yersen.:)

bu memleketin insanına ;al ananı git.
toprağa verilen cana ;kelle
yapılan hakaretleri desteklediniz.

krallık kuranları başımıza taç ettiniz.yazık ki şu an başımızdakiler yoksulluk içinde sürünüyorlar hadi bağış yapalım dostlar.hep birlikte.

o ar var mı derken temiz ahlaki saygı çerçevesinde hakaret içermeyen cinsten olanı demi.herkeste var merak etme.
saygılarımla.
mevlana oğluna der:Bahaeddin;fazla bir şey isteme ve hiç kimseden de fazla olma.merhem vu mum gibi ol.iğne gibi olma.eğer hiç kimseden sana fenalık gelmesini istemezsen fena düşünceli olma.çünkü bir adamı dostlukla anarsan,daima sevinç içinde olursun.işte o sevinç cennetin ta kendisidir.

siyasetle ,inancını birbirinden ayır kötülüğe karşı her yerde ol.
hürmetlerimle.
Bunlar anlamazlar kardeş....:)

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Valla hala safça bu kadar yolsuzluğa, bu kadar toplumu germesine rağmen şu başbakanı savunanları gördükçe Aysun Kayacının dedikleri aklıma geliyor..