MagSafe

Omrfaruuukk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iPhone 12 Pro Max’a veya herhangi bir iPhone 12 serisine başka bi marka (Spigen, Buff vs) kılıf alıp, Apple MagSafe cüzdan alsak mıknatısla yine yapışır mı?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Hayır. iPhone 12 serisinin arka kısmında mıknatıslar olduğu için o şekilde yapışıyor. Diğer modellerde böyle bir şey yok. Ancak bu tarz mıknatıslı padler varmış. Bir araştırın derim.

Omrfaruuukk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hayır. iPhone 12 serisinin arka kısmında mıknatıslar olduğu için o şekilde yapışıyor. Diğer modellerde böyle bir şey yok. Ancak bu tarz mıknatıslı padler varmış. Bir araştırın derim.
12 serisine başka bi kılıf ve MagSafe cüzdan. Yanlış anladınız sanırım. 12 serisi+Apple marka olmayan bi kılıf+MagSafe böyle daha anlaşılır oldu ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
12 serisine başka bi kılıf ve MagSafe cüzdan. Yanlış anladınız sanırım. 12 serisi+Apple marka olmayan bi kılıf+MagSafe böyle daha anlaşılır oldu ?
Kafa gitti bir an 12 serisi hariç bir cihaz olarak anladım, pardon :) O kısmı bilmiyorum ama firmalar buna uygun olarak üretir diye düşünüyorum.

Omrfaruuukk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kafa gitti bir an 12 serisi hariç bir cihaz olarak anladım, pardon :) O kısmı bilmiyorum ama firmalar buna uygun olarak üretir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim