Omrfaruuukk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
iPhone 12 Pro Max’a veya herhangi bir iPhone 12 serisine başka bi marka (Spigen, Buff vs) kılıf alıp, Apple MagSafe cüzdan alsak mıknatısla yine yapışır mı?
12 serisine başka bi kılıf ve MagSafe cüzdan. Yanlış anladınız sanırım. 12 serisi+Apple marka olmayan bi kılıf+MagSafe böyle daha anlaşılır oldu ?Hayır. iPhone 12 serisinin arka kısmında mıknatıslar olduğu için o şekilde yapışıyor. Diğer modellerde böyle bir şey yok. Ancak bu tarz mıknatıslı padler varmış. Bir araştırın derim.
Kafa gitti bir an 12 serisi hariç bir cihaz olarak anladım, pardon12 serisine başka bi kılıf ve MagSafe cüzdan. Yanlış anladınız sanırım. 12 serisi+Apple marka olmayan bi kılıf+MagSafe böyle daha anlaşılır oldu ?
Kafa gitti bir an 12 serisi hariç bir cihaz olarak anladım, pardonO kısmı bilmiyorum ama firmalar buna uygun olarak üretir diye düşünüyorum
Evet, kullanabilirsiniz.iPhone 12 Pro Max’a veya herhangi bir iPhone 12 serisine başka bi marka (Spigen, Buff vs) kılıf alıp, Apple MagSafe cüzdan alsak mıknatısla yine yapışır mı?
Sanmam. Apple kılıflarda kılıfın içinde bile yuvarlak yeri var.12 serisine başka bi kılıf ve MagSafe cüzdan. Yanlış anladınız sanırım. 12 serisi+Apple marka olmayan bi kılıf+MagSafe böyle daha anlaşılır oldu ?
Diğer üreticiler de MagSafe ürünler çıkaracaklardır.Sanmam. Apple kılıflarda kılıfın içinde bile yuvarlak yeri var.
İlerleyen süreçte evet fakat şu an yok.Diğer üreticiler de MagSafe ürünler çıkaracaklardır.
Videolarına göre evet ama bence riskliBu ürün gerçekten magsafe kılıf özelliği kazandırıyomu