• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Maçtan önce şok ihbar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
127393.jpg

Maçtan önce şok ihbar!

Olaylı maçtan önce Lincoln'ün atılacağını söylediler.

Galatasaray'da sezon başından beri Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve Futbol Federasyonu'na (TFF) verilen desteğin, Kayserispor maçından sonra yayınlanan sert basın açıklamasıyla birlikte kesilmesinin perde arkasında ilginç olaylar yatıyor.

LigTV Galatasaray muhabiri Bahri Havadır, 'Futbol Gündemi' programında yaptığı açıklamalarda, sarı-kırmızılı takımın MHK'den desteğini tamamen çektiğini ve artık bu durumun geri dönüşü olmadığını söyledi.

Havadır, Başkan Adnan Polat'ın, TFF Başkanı Mahmut Özgener ile yaklaşık 4-5 kez bir araya geldiğini, bu görüşmelerde sıkıntılarını dile getirdiğini ancak herhangi bir değişme görmediğinden dolayı artık MHK'dan desteğini çektiğini açıkladı.

Basın önünde her şartta MHK ve TFF'ye olan güvenini açıklayan Polat'ın, Sivasspor ve Kayserispor maçında yaşanan olaylar yüzünden bu kararı aldığı iddia edildi.

"LINCOLN İLK YARIM SAATTE ATILACAK"

Adnan Polat'ın Sivasspor maçı öncesi verdiği yemeğe katılan bir kişi, Polat'a bir telefon geldiğini ve bu telefonda 5 hafta içinde Galatasaray'a bir kıyım yapılacağını söylediğini, Polat'ın ise bu duruma inanmadığını belirttiğini iddia eden Havadır, Kayserispor maçından önce de Başkan Polat'a önemli bir kişinin Lincoln'ün ilk yarım saat içinde atılacağını ilettiğini söyledi.

Kayserispor maçında Lincoln'ün 29. dakikada atıldığını gören Başkan Polat'ın, baltasını topraktan çıkardığı ve MHK'ye savaş açtığı belirtildi.

KAYNAK

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar saçma böyle bir haber yapılır mı ya ? yalancılığın daniskası.. artık yeni fotospor fotomaç gibi futbol siteler bunlarr

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben Beşiktaş'ı 4-2 yendiğimiz maçtan sonra kopartılan yaygaraları göz önünde bulundururarak Galatasaray'ı katletmelerini bekliyordum.Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz ;)

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
eğer gerçekse çok önemli olaylar olur ama ben gerçek olduğuan ihtimal vermiyorum