Macro'lu Gaming Mouse

CagdasErtan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar iyi forumlar.Oncelikle başlikta belirttigim gibi macrolu gaming mouse ariyorum.

Kuzenimde bir mouse vardi markasini hatirlayamadigim hem fps oyunlari hem lol gibi oyunlarda laptopunda kullaniyordu.

Fps oyunlarinda mesala sniper icin;
-sag tik durbun ac
-sol tik ates et
-3e bas bicak al
-1e bas sniper al
Bu islemleri hizlica yapabiliyordu kisacasi kendi kendine durbun acip ates edip hizli silah degistiriyordu.

Lol gibi bir oyun icin mesela lee sin:
-ward atma
-arkasina hemen warda 'w' becerisini kullanma

Lol gibi bir oyun icin mesela alistar:
-w becerisini kullanma
-arkasina hemen q becerisini kullanma

Bu islemleri yapabilcek bir mouse ariyorum..Simdiden tesekurler.

Edit: Butcem 100TL.

UgurcanAlan

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Hayatımda hiç LOL oynamadım ama ben FPS için önericem(ki söyleyeceğim şeylerin onun içinde aynı olacağını düşünüyorum).Size önereceğim mouse 'LOGİTECH G300-300s' Bu mouse'da 3'ten fazla tuş var.Oyunlarda da rahat edersiniz.Ayrıca oyun içinden atamanız lazım o tuşları.Oyunun kontroller kısmına girip '2. silaha geç= 2'dir mesela o ayarın üstüne basıp 6 tuştan birini atarsınız.Kolay gelsin.

CagdasErtan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatımda hiç LOL oynamadım ama ben FPS için önericem(ki söyleyeceğim şeylerin onun içinde aynı olacağını düşünüyorum).Size önereceğim mouse 'LOGİTECH G300-300s' Bu mouse'da 3'ten fazla tuş var.Oyunlarda da rahat edersiniz.Ayrıca oyun içinden atamanız lazım o tuşları.Oyunun kontroller kısmına girip '2. silaha geç= 2'dir mesela o ayarın üstüne basıp 6 tuştan birini atarsınız.Kolay gelsin.

Tesekkur ederim bilgi icin.Bende biraz arastirma firsati buldum,sanirim Logitech g300s alicam gibi.Yinede onerilere hala acigim..

UgurcanAlan

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Eğer daha az para verip kaliteden ödün veririm dersen everest'in sm modellerine bakabilirsin.

UgurcanAlan

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Eğer daha az para verip kaliteden ödün veririm dersen everest'in sm modellerine bakabilirsin.