Macos veri kurtarma

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Merhaba
MacOs bilgisayardan verilerimi kurtarmak istiyorum. Bunun için Windows bilgisayarlarda genelde linux çalışan usb ile bilgisayarı açıp verilerimi kurtardım burada da böyle bir sistem üzerinden verilerime ulaşabilir miyim?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Günlükluyu veya APPS’yi goremezsin, OS X kurulum diski ile dosyalarını aktarman gerekiyor.

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Günlükluyu veya APPS’yi goremezsin, OS X kurulum diski ile dosyalarını aktarman gerekiyor.
Farklı bir Mac bilgisayarda bir osx kurulum diski oluşturup (usb bellek) sistemi bununla çalıştırıp verileri o şekilde mi alacağım? Doğru mu anladım

ikincisi ise, bu usb den başlattığımda verileri silmemesi için nasıl başlatmam gerekiyor? Yanlış bir adım ile sistemin üzerine kurmasın

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Farklı bir Mac bilgisayarda bir osx kurulum diski oluşturup (usb bellek) sistemi bununla çalıştırıp verileri o şekilde mi alacağım? Doğru mu anladım

ikincisi ise, bu usb den başlattığımda verileri silmemesi için nasıl başlatmam gerekiyor? Yanlış bir adım ile sistemin üzerine kurmasın
Kendi bilgisayarının diskini başka Mac’e takip Time Machine’den yedek alıp kendi biligsayarina kuracaksın.

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Kendi bilgisayarının diskini başka Mac’e takip Time Machine’den yedek alıp kendi biligsayarina kuracaksın.
macbook air açıp diski değiştiremem. Bana şu tavsiye edildi, CMD+R tuş kombinasyonu ile sistemi başlattım ve burada internet üzerinden sistemi tekrar yükleme işlemi. Bunu yaparsam verilerin silinmeyeceği söylendi ama biraz tedirgin ettiği için ilk önce verilerimi almak istedim

Ben şuan Macos izlenceleri sayfasında Macos X i yeniden yükle işlemini yapacağım internet ile bu işlem eski bilglerimin gitmesine neden olur mu?

Son düzenleme: