30 Ekim 2021 #1 enescmz Asistan Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 250 Reaksiyon puanı 137 Puanları 43 Konum Silivri Merhabalar Galatasaray maçına gitmek istiyorum.Bunun için sadece pcr testi yaptırsam yeterli mi? Yoksa aşı vs.. gerekli mi?
Merhabalar Galatasaray maçına gitmek istiyorum.Bunun için sadece pcr testi yaptırsam yeterli mi? Yoksa aşı vs.. gerekli mi?
30 Ekim 2021 #2 ilkaybaki Asistan Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 187 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 97 Puanları 28 Yaş 25 enescmz dedi ki: Merhabalar Galatasaray maçına gitmek istiyorum. Bunun için sadece pcr testi yaptırsam yeterli mi? Yoksa aşı vs.. gerekli mi? Genişletmek için tıkla ... PCR testi olsan yeterli diye biliyorum, aşı olmadıysan almazlar.
enescmz dedi ki: Merhabalar Galatasaray maçına gitmek istiyorum. Bunun için sadece pcr testi yaptırsam yeterli mi? Yoksa aşı vs.. gerekli mi? Genişletmek için tıkla ... PCR testi olsan yeterli diye biliyorum, aşı olmadıysan almazlar.
30 Ekim 2021 #3 D dogukancimennn Öğrenci Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 26 2 doz aşı yaptırman ve onun üzerinden 14 gün geçmesi lazım yoksa giremezsin PCR olayı kalktı.