MacBook'lara Özel Powerbank

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
kWa8ov.jpg

Akıllı cihazlar için şarjlı kılıf üretmesiyle tanınan Mophie MacBook'lara özel hem USB-C hem de USB-A bağlantı noktasına sahip powerbank'ı satışa sundu.

RP4pMo.jpg

19.500 mAh pil kapasitesine sahip taşınabilir bu powerbank hernekadar çıkış notası Macbook'lar olsada aynı zamanda diğer mobil cihazlarıda şarj edebilme özelliğine sahip.

pWaN1z.jpg

Firmanın verilerine göre;
MacBook'a 14, iPhone 7 Plus'a 66, Samsung Tab S3'e 27 saatlik kullanım süresi tanıyor.
Aynı anda 2 adet mobil cihazı şarj edebilme yeteneğine sahip bu cihaza Mophie fşrması USB-C XXL ismini vermiş. Cihazın gövdesi çizilmelere karşı dayanıklı bir kumaşla kaplı ve hızlı şarj desteğide mevcut.
LED güç göstergeleriyle pil durumu hakkında bilgiler sunan cihazın yurtdışı resmi fiyatı 150 dolar.

N1d2Pk.jpg

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Gereksiz bence, zaten çoğu insan powerbank'lerin telefonların bataryasını bozduğundan şikayetçi. Durum gerçekten öyle, sürekli powerbank ile şarj edilen telefonun pil performansı ile hiç powerbank ile şarj edilmemiş telefon arasında dağlar kadar fark var. Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Gereksiz bence, zaten çoğu insan powerbank'lerin telefonların bataryasını bozduğundan şikayetçi. Durum gerçekten öyle, sürekli powerbank ile şarj edilen telefonun pil performansı ile hiç powerbank ile şarj edilmemiş telefon arasında dağlar kadar fark var. Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum.
bu senin bildiğin kötü powerbanklerden değil romoss var bende no problem...

lowegame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Telefonun bataryasını hadi onuda geçtim soket yerlerinde arızaya sebep olan Powerbank denilen illeti macbook'ta kullanmak benim görüşüme göre bek akıl işi olmaz açıkçası gereksiz...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
N1d2Pk.jpg

bu senin bildiğin powerbanklerden değil orijinal kabloyu kullanırsın.